Simona Ionescu / Redactor Șef

Miracolul din viața artistei. Îngerul a salvat-o pe Rona Hartner de la moarte

Miracolul din viața artistei. Îngerul a salvat-o pe Rona Hartner de la moarte
A avut trei tentative de sinucidere, dar îngerul a salvat-o. Care este marea dramă a cântăreței Rona Hartner.

Problemele din viață au făcut-o pe Rona Hartner să-și piardă curajul și să se gândească la moarte. Un înger a salvat-o.

Miracolul din viața artistei. Îngerul a salvat-o pe Rona Hartner de la moarte

Apariție colorată și mereu pozitivă, Rona Hartner a făcut mereu deliciul spectatorilor. În tinerețe însă artista a avut momente în care a vrut să-și încheie socotelile cu viața. „Eu am avut trei tentative de sinucidere, la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai.

O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a spus Rona Hartner, potrivit impact.ro.

Și-a cunoscut soțul în timpul unei rugăciuni

Invitată cu ceva timp în urmă la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, Rona Hartner a dezvăluit și cum și-a cunoscut soțul, în timpul unei rugăciuni. „Ne-am întâlnit în Franța, la un week-end de rugăciune Sfântul Duh. Eu i-am cerut Fecioarei Maria să nu mai fiu singură, iar el vorbea cu Dumnezeu. Imediat după ce am terminat rugăciunea, am dat nas în nas cu el.

La noi, la catolici, se fac niște rugăciuni în unitate, alături de protestanți și ortodocși. În acea zi, mi-amintesc că erau niște protestanți cu un har extraordinar de vindecare. Au întrebat dacă sunt persoane în sală care simt că li s-a furat destinul.

Acel cuvânt ne-a atins pe amândoi. Peste o lună mi-a arătat melodiile lui, vreo 200 de piese pe care le cânta în diverse misiuni și am constatat că se potrivesc cu ale mele”, a mărturisit vedeta. Hervé Camilleri, cunoscut ca și DJ HMJ este antreprenor și a mai fost căsătorit odată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre