Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea îi dă o nouă replică usturătoare Danei Budeanu. „Au limită de vârstă!”

Mircea Badea îi dă o nouă replică usturătoare Danei Budeanu. „Au limită de vârstă!”
Mircea Badea este unul dintre cei mai atenți urmăritori ai Danei Budeanu în mediul online, însă pare a fi un veritabil „hater”, decât „fan”. Deși se întâlnesc deseori pe holurile postului Antena 3 CNN, unde Badea este angajat, iar Budeanu vine în calitate de invitată, cei doi nu au reușit să lege o relație de prietenie. Mai mult, el chiar o taxează „la ordinea zilei”.

Când Dana Budeanu a început „să prindă contur” ca personaj în mediul online, foarte mulți amatori de monden și satiră au asemănat-o cu celebrul prezentator al emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea.

„Ea este varianta feminină a lui Mircea Badea”, susțineau răspicat internauții, amuzându-se în fața stilului inconfundabil al creatoarei de modă de a expune diverse probleme sociale. Totodată, deși asemănările în gândire erau, și sunt în continuare, vizibile, Mircea Badea se delimitează de personajul Dana Budeanu și o atacă ori de câte ori are ocazia. Îi urmărește atent postările de pe Instagram și o lovește „la virgulă”.

Buricul Danei Budeanu i-a atras atenția lui Mircea Badea

Ultima săgeată trimisă de starul Antena 3 către stilistă are ca subiect… moda. Budeanu a postat pe Instagram un mesaj în care îi avertiza pe „mafioții bătrâni” că ar fi bine să renunțe la purtatul de adidași.

„Adidașii au limită de vârstă, mafioților! Aveți pensia-n geam. Lăsați moda!”, a scris Dana Budeanu.

Mircea Badea a ripostat rapid cu o săgeată usturătoare, făcând directă referire la vârsta stilistei (44 de ani).

„Deci, dăcât adidașii? Buricu p-afară nu?!”, a scris Badea, ca replică la sfatului expertei în modă.

Într-adevăr, Dana Budeanu nu se sfiește să poarte rochițe minuscule, unele cu vedere la buric, altele la spate etc. Corpul armonios o ajută, chiar dacă a trecut de prima tinerețe.

Dacă bruneta va da replică sau dacă va renunța la ținutele „tinerești” cu buricul la vedere, rămâne de văzut.

Altă ciondăneală între cei doi, pe tema slăbitului

De Ziua Femeii, Mircea Badea a atacat-o similar pe Dana Budeanu. Aceasta a postat o recomandare ironică pe conturile ei de socializare, la adresa femeilor care sunt supraponderale și care inventează, spune ea, tot felul de motive pentru a se scuza că nu sunt atente la ce mănâncă și că nu fac sport.

„Pentru dă 8 martie pă feminism! Vrei să slăbești și nu știi cum? Mănâncă doar în zilele în care faci sex!”, a scris Dana Budeanu în postarea ei.

Mircea Badea nu s-a putut abține și a replicat, tot online. A preluat postarea Danei Budeanu și a adăugat un comentariu, alături, în semn de ironie, că nici vedeta nu ar duce-o prea bine când vine vorba de viață intimă.

„Iar dumneaei e piele și os”, a scris, hâtru, Mircea Badea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre