Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea face un anunț cutremurător. Vine foametea peste români

Mircea Badea face un anunț cutremurător. Vine foametea peste români
După măsurile care e posibil să fie luate de Guvern privind reducerea cheltuielilor, Mircea Badea a luat atitudine. Iată ce spune celebrul prezentator.

Mircea Badea nu a stat nepăsător după scandalul din coaliție privind măsurile pentru reducerea cheltuielilor. Le-a dat o veste neplăcută românilor.

Jurnalistul spune că BNR-ul nu are dreptate când susține că se va pune stop inflației, din contră, românii se vor confrunta cu o „nenorocire financiară”

„Nu mă interesează ce spune ministrul de finanțe”

„Eu mă uit la voi și sunt absolut sedus de felul extrem de serios în care voi vă raportați la cetățenii ăștia care măcăne niște vorbe. Eu nu dau doi bani găuriți pe ce spune, nu știu de la Câciu, la Ciucă. Nu mă interesează ce spune ministrul de Finanțe.

Deci nu am niciun fel de așteptări de la acești cetățeni. Nici nu aștept niciun răspuns la acești cetățeni, pentru că nu au un răspuns. Răspunsurile le am eu. Deci voi doar trebuie să mă întrebați și vă spun eu sunt tu din viitor. Deci suntem de-abia la început.

„Suntem de abia la început unui dezastru financiar”

Eu tot vă spun despre nenorocirea financiară care va să vie. Şi cum am avut dreptate despre inflație și o să vedeți că inflația nu numai că nu va da înapoi, cum zice BNR-ul, cum zice nu știu ce organism financiar pe care, de asemenea, nu dau doi bani găuriți, ci se va mări. Suntem de abia la început unui dezastru financiar. Deci orice ar spune ei acuma și orice refren nu valorează două cepe degerate”, a declarat Mircea Badea, în emisiunea „În faţa naţiunii”nicolae de la Antena 3 CNN.

Ce vrea să facă Guvernul

Cu puțin timp în urmă, premierul Nicolae Ciucă le-a cerut miniștrilor să pună pe hârtie propuneri pentru a fi reduse cheltuielile cu un procent de 6%, care să nu aibă nici o legătură cu scăderea salariilor, disponibilizări sau creșteri de taxe.

Șeful ANAF a ieșit la rampă și a promis că instituția pe care o are în subordine va face tot ce va putea pentru ca taxele să fie colectate așa cum trebuie. Se caută soluții pentru ajustarea cu 20 de miliarde a cheltuielilor din bugetul consolidat al statului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre