Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea i-a pus gând rău Danei Budeanu. Prezentatorul nu s-a putut abține și a spus tot ce gândește

Mircea Badea i-a pus gând rău Danei Budeanu. Prezentatorul nu s-a putut abține și a spus tot ce gândește
Transparent așa cum îl știe toată România, Mircea Badea nu poate sta locului atunci când ceva i se pare de comentat. Luată în colimator a fost acum Dana Budeanu.

Ținuta Danei Budeanu a fost comentată de Mircea Badea, în direct în emisiunea pe care o prezintă la Antena 3.

Mircea Badea i-a pus gând rău Danei Budeanu. Prezentatorul nu s-a putut abține și a spus tot ce gândește

Când a văzut-o pe Dana Budeanu în costum de baie, cu ochelari de soare pe nas, Mircea Badea s-a amuzat copios. Prezentatorul nu a evitat să-și spună părerea despre creatoarea de modă, mărturisind că nu s-a așteptat să facă dezvăluiri… în sutien.

„Cred că poți să locuiești în ochelarii ei. Dezvăluiri cu ochelari de sudor”

„Toată ziua am auzit la televizor că la ora 21.00 va face dezvăluiri Dana Budeanu. Și la ora 21.00, s-a dat un video, pe Antena 3, cu Dana Budeanu care făcea dezvăluiri. N-am putut să mă concentrez la ele pentru că dânsa arăta într-un fel…

Pe lângă faptul că făcea dezvăluiri în sutien la piscină, ce ochelari sunt ăștia?! Îl știi pe ăla cu Jack și bobul de fasole? Cred că poți să locuiești în ochelarii ei. Dezvăluiri cu ochelari de sudor…  Cred că zicea ceva de Ghinea, dar n-am putut să mă concentrez. Wow! Foarte tare. Sper că nu se înțelege greșit, susțin!”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

 

„Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Dana Budeanu se relaxează în Franța și a pus mai multe imagini pe contul său de socializare, în costum de baie, fiind complimentată de mulți internauți. Vedeta a precizat că dieta pe care a adoptat-o pentru a se menține mereu în formă. „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă. Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas.

În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort.

Rodia de dimineața… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre