Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea o ia peste picior pe Andra: „A sunat Audrey Hepburn…”

Mircea Badea o ia peste picior pe Andra: „A sunat Audrey Hepburn…”
Mircea Badea a făcut show pe Instagram, acolo unde a fost inspirat să o ia peste picior pe cântăreața Andra, dar nu numai. Prezentatorul părea pornit pe anumite celebrități care se ocupă cu diverse activități.

Mircea Badea a fost în formă bună și a avut glumele la el pe Instagram, acolo unde postează diverse lucruri din viața sa și nu numai. Într-o serie de postări pe Instagram Story, Mircea Badea a glumit pe seama unor vedete autohtone. Printre cele care au ieșit „șifonate” se află și Andra Măruță, pe care Mircea Badea o ia peste picior. 

Mircea Badea a glumit pe seama lui Selly
Sursa foto: Instagram Story

Mircea Badea a părut că are o problemă cu cei care fac reclame pentru anumite branduri pe rețelele sociale. Primul pe seama căruia a glumit este Selly, cu care prezentatorul a postat o poză în care vloggerul are în spate un logo Durex, pe care îl semnalizează cu degetul: „El e reclama la prezervative?” S-a întrebat Mircea Badea, ironic. 

Andra și Theo Rose nu au scăpat nici ele

Următoarea care a fost ținta glumelor este Theo Rose. Cântăreața a fost ironizată de Mircea Badea pentru reclama pe care o face la un anumit brand de bijuterii autohton. 

Theo Rose a fost ținta glumelor lui Mircea Badea.
Sursa foto: Instagram Story

Poza a fost însoțită de piesa lui Luis Gabriel, „Toate diamantele” și a avut și un mesaj elocvent: „Dacă pe cocioc maneliștii fac reclamă la diamante, n-ar trebui folosit și Luis Gabriel?”, a transmis prezentatorul, sugerând brandului o idee amuzantă de promovare. 

Andra, ținta glumelor 

Andra Măruță nu a scăpat nici ea de ironii, căci Mircea Badea a luat-o peste picior fără remușcări. Utilizând o poză în care artista face reclamă la un brand de bijuterii și diamante, fiind de altfel ambasadoare, Badea a făcut trimitere la celebra Audrey Hepburn. 

Andra a fost luată și ea peste picior de către Mircea Badea.
Sursa foto: Instagram Story

„A sunat Audrey Hepburn să facă reclamă la leuștean”, a scris Badea peste fotografia cu Andra Măruță purtând cerceii, brățările și inelele din colecția celebrului brand. Prezentatorul este recunoscut pentru faptul că a ironizat de-a lungul vremii o serie de celebrități autohtone, printre care Dan Negru, Liviu Dragnea, dar și Klaus Iohannis. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre