Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Geoană, cel mai tare socru mic. S-a respectat tradiția americană, dar n-a lipsit mămăliga. Foto incendiare

Mircea Geoană, cel mai tare socru mic. S-a respectat tradiția americană, dar n-a lipsit mămăliga. Foto incendiare
Momente speciale pentru Mircea Geoană, care și-a măritat fata la Veneția. Nunta a fost spectaculoasă, iar costurile au depășit orice așteptare. Nuntașii s-au bucurat de un preparat culinar românesc: mămăligă cu ostropel de pui.

Fiica lui Mircea Geoană a strălucit la propriu la nunta care a avut loc la Veneția și a avut invitați cu ștaif. Din meniul sotisficat nu a lipsit însă mămăliga cu ostropel de pui.

Mircea Geoană a lăsat pentru o perioadă probleme politicii, pentru a fi socru mare. Ana Maria, fiica iubită a acestuia a făcut o nuntă spectaculoasă cu alesul inimii sale, Garrett Cayton, alături de care trăiește o minunată poveste de dragoste de șase ani. Petrecerea a avut loc la un hotel din Veneția și, spun sursele Cancan, nu a fost una cu dar.

Fiica lui Mircea Geoană a făcut nuntă la Veneția. Foto: Cancan

Pentru nuntă, părinții băiatului ar fi scos din buzunar două milioane de dolari

S-a respectat însă tradiția americană, potrivit căreia, totul a fost plătit din buzunarul socrilor. Iar suma se aude că a fost una… astronomică, aceștia plătind nu mai puțin de două milioane de dolari. Pe de altă parte, mirii au scris o listă cu mai multe obiecte, iar invitații le-au cumpărat și le-au făcut cadou tinerilor căsătoriți.

De la nunta fiicei lui Mircea Geoană nu a lipsit ostropelul de pui cu mămăligă

Invitații au fost cazați la cel mai luxos hotel din Veneția, Cipriani, și au fost tratați așa cum se cuvine. Meniul a fost de cinci stele, dar nu a lipsit un preparat tradițional românesc, care a fost pe gustul tuturor. E vorba de celebra mămăligă cu ostropel de pui. „Așa da!!!!!! VIVA România in Italia”, a relatat unul dintre invitați. Pe de altă parte însă, invitații au avut parte și de o petrecere cu măști, unde s-au distrat pe cinste.

Petrecere cu măști la Veneția

Andreea Esca a arătat trăznet

Mireasa a optat pentru o rochie senzațională, cu o trenă foarte lungă, foarte scumpă. Bani mulți au fost dați și pe costumul mirelui, care a arătat ca în reclame. Printre invitații de seamă s-au numărat și Camelia Șucu, fosta soție a miliardarului Dan Șucu, dar și Andreea Esca cu soțul.

Andreea Esca, apreciată pentru rochia spectaculoasă

De altfel, prezentatoarea știrilor ProTV a postat câteva fotografii pe contul de socializare în care a apărut într-o rochie foarte frumoasă, în nuanțe de muștar, la care a asortat o pereche de pantofi aurii. Vedeta a fost apreciată de toți fanii, care au recunoscut la unison, cât este de frumoasă.

„Doamne, ce frumoasă ești, rochia e superbă”, „Superbă, am rămas impresionată, sunteți spectaculoasă, o apariție, o femeie superbă”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre