Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Geoană, topit de emoție în ziua cea mare a fiicei sale. Ana a purtat o rochie de zeiță, însă mama ei a fost mai sobră

Mircea Geoană, topit de emoție în ziua cea mare a fiicei sale. Ana a purtat o rochie de zeiță, însă mama ei a fost mai sobră
Fericire mare în familia lui Mircea Geoană, care și-a logodit fata. La petrecere au participat peste 120 de persoane.

Fiica lui Mircea Geoană și-a oficializat relația cu americanul Garrett Clayton. Mirii au strălucit.

Mircea Geoană și-a logodit fata. Ana a arătat ca o zeiță din Grecia Antică

Cu puțin timp în urmă fiica lui Mircea Geoană, secretar adjunct al Alianței Nord-Atlantice și iubitul său, Garrett Clayton s-au logodit. Petrecerea la care au participat peste 120 de persoane a avut loc la Palatul Mogoșoaia, iar totul a fost ca la carte. Invitații au fost fascinați de decorul realizat în nuanțe de alb și bej, au mâncat cele mai bune preparate și s-au delectat cu cele mai fine băuturi.

Ce rochie a purtat Ana Geoană

Când Ana Geoană și-a făcut apariția, toată lumea a rămas fără cuvinte. Bruneta a optat pentru o rochie care seamăna cu cea a zeițelor din Grecia Antică și o capă albă pe deasupra. A fost o creație apreciată a designerului Cristina Săvulescu, unul dintre cei mai apreciați din România.

Ana s-a logodit pe 1 martie

Ana a fost cerută în căsătorie pe data de 1 martie. Atunci, fiica lui Geornă a lăsat și un mesaj pe rețelele de socializare, în care își exprima sentimentele față de bărbatul iubit. „I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți. Sunt foarte încântată să împărtășesc această frumoasă viață cu tine pentru totdeauna”, a scris Ana Geoană pe contul său de Instagram.

„Mulțumesc, Mihaela Geoană, Mircea Geoană pentru încrederea pe care mi-ați încredințat-o”

Invitații au fost surprinși când au primit invitațiile la eveniment, pentru că acest lucru s-a întâmplat cu doar câteva zile înainte. Ana și iubitul său au mai făcut o logodnă în luna martie, în Las Vegas. “Poze ce surprind zâmbetele largi pe care mi-am dorit cu ardoare să le văd în ziua evenimentului încă de la prima noastră discuție despre organizarea petrecerii de logodna a Anei Geoană cu Garrett Cayton. Ana Maria Geoană Garrett Cayton.

Un decor de vis în curtea superbului Palat Mogoșoaia, o feerie pictata in cel mai mic detaliu după întâlniri creative, organizatorice, pline de emoție si suflet, împreună cu o echipa de vis! (…)

Mulțumesc, Mihaela Geoană, Mircea Geoană pentru încrederea pe care mi-ați încredințat-o in participarea la organizarea unui eveniment de o asemenea încărcătura emoțională! Ana & Garrett, vă doresc o viată fericită si plina de iubire! Să fiți îndrăgostiți unul de altul și amândoi de viața împreună precum ați fost în ziua logodnei voastre!”, a scris pe rețelele de socializare organizarea evenimentului.

Mesajul lui Mircea Geoana, plin de emoție

„La Mulți Ani, Ana! Te iubim enorm și suntem atât de mândri și fericiți pentru tine!
Și, indiferent de vârstă, circumstanțe sau geografie, vei rămâne întotdeauna Anuca lui tata!”, i-a transmis Mircea Geoană fiicei sale, prin intermediul rețelelor sociale.
Galerie Foto:

Sursă foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre