Fiica lui Mircea Geoană vorbește despre povestea ei de dragoste. „M-a invitat pe scenă…”

Fiica lui Mircea Geoană vorbește despre povestea ei de dragoste. „M-a invitat pe scenă…”
Dacă tatăl său a fost multă  vreme în prim-planul vieții publice din România, ea  nu a fost așa expusă. Fiica celui care a fost la un pas să devină președintele României este health coach și nutriționist integrativ și trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Tocmai a fost cerută în căsătorie.

Ana Geoană are 27 de ani, ca și fratele ei, Alex, a studiat în America. S-a născut în România, dar primii șase ani din viață i-a petrecut în America, unde tatăl ei a fost numit ambasador. După ce a revenit, a învățat să fie româncă. Spune că în „inimă și în caracter sunt cu adevărat româncă și casa sufletească mereu va fi Romania, însă, casa fizica va fi mereu acolo unde se află iubitul meu și câinele nostru”, conform Life.ro.

Astăzi trăiește din nou peste ocean. A plecat să studieze comunicare și inginerie la prestigioasa Universitate Pennsylvania, una dintre cele 8 universități din Ivy League, în SUA. Ulterior, a decis să rămână și și-a deschis propriul business, de sănătate holistică, Linea.

„Pasiunea pentru nutriție s-a născut din experiența personală. Însă, studiile de comunicare și de inginerie de la Universitatea Pennsylvania m-au ajutat foarte mult în acest domeniu – chiar dacă poate par domenii care nu au deloc legătură cu nutriția. Comunicarea m-a ajutat prin faptul că am învățat foarte multe despre marketing, despre prezentarea informațiilor și despre modurile în care se poate crește o afacere prin comunicare.

Iar ingineria m-a ajutat să înțeleg mulți termeni pe care acum îi studiez în cadrul bio-ingineriei și ingineriei genetice”, a mai declarat Ana Geoană pentru sursa citată.

Ana Geoană a spus „Da” în urmă cu o săptămână

Ana Geoană trăiește în Los Angeles, unde locuiește împreună cu logodnicul ei. Acum o săptămână, acesta a îngenunchiat în fața ei, i-a pus un inel cu diamant pe deget și a întrebat-o dfacă vrea să îi fie soție.

„Duc o viață foarte împlinită – în fiecare zi mă trezesc recunoscătoare. Locuiesc cu iubitul și cățelul meu, am o rutină sănătoasă de viață, am prietene de încredere și sunt înconjurată de oameni de calitate, și bineînțeles… vremea este de nota 10 – petrec mult timp afară și vremea bună îmi ridică mereu moralul”, mărturisește tânăra.

Fiica lui Mircea Geoană povestește cum s-a îndrăgostit

Ea se declară foarte îndrăgostită. „Garrett este un om incredibil și amândoi suntem norocoși că ne avem unul pe celălalt. Ne-am cunoscut în primul an de facultate – eram în același grup extins de prieteni și am fost amici pentru primii trei ani de facultate. Apoi, în vara dintre anul trei și patru când eu făceam un stagiu în Los Angeles și el în New York, a venit pentru câteva zile în LA ca să își viziteze familia. Și în acele zile am petrecut mai mult timp împreună, ne-am apropiat mai mult ca prieteni.

În ultima seară în LA ne-am dus la un spectacol de magie. Când s-a terminat spectacolul, m-a invitat pe scenă și a făcut un truc de magie pentru mine. În momentul acela eu m-am îndrăgostit de el, iar când am ajuns înapoi la facultate i-am propus să ieșim la masă într-o seară, doar noi doi. Am petrecut toată seara împreună și de atunci am fost nedespărțiți. Asta a fost acum peste patru ani”, mai povestește fiica politicianului.

Iubitul Anei face parte deja din familia Geoană. El are o relație minunată cu mama și tatăl tinerei. „Garrett vorbește pe Whatsapp în fiecare zi cu mama și cu tata, poate câteodată mai mult decât vorbesc eu cu ei (râde). Iar ei îl adoră”, recunoaște tânăra.

De altfel, Ana Geoană și-a adus iubitul și în România, anul trecut. I s-a părut superbă țara și, după vizită, a declarat că vrea să revină anual. A vizitat capitala, Transilvania și, bineînțeles, litoralul.  Cel mai mult i-au plăcut drumețiile la munte. Luna viitoare, cei doi îndrăgostiți vor reveni în România.

Sursa foto: Instagram