Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Radu, dur cu „Chefi la cuțite”. „Noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup”

Mircea Radu, dur cu „Chefi la cuțite”. „Noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup”
Plecarea celor trei bucătari celebri de la cel mai iubit show al românilor, „Chefi la cuțite” l-a făcut și pe fostul prezentator Mircea Radu să-și spună părerea. Situația nu e bună.

Fostul prezentator al emisiunii „Din dragoste”, care a rupt audiența la Antena 1, Mircea Radu, consideră că plecarea lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”, a fost o lovitură sub centură dată Antenei 1. Ce își doresc acum telespectatorii.

„Îi pârjolește grila de programe”

„Plecarea celor trei chefi e încă știre; s-a intrat în faza de presupuneri. Da, e o lovitură dată Antenei, probabil la fel de grea ca și pentru Pro, acum câțiva ani. Îi pârjolește grila de programe și, mai presus, o rupe la orgoliu pentru că televiziunile trăiesc și din asta, știu emisii făcute din ambâț nu că erau necesare”, a postat Mircea Radu pe contul de socializare.

„Îi va fi și mai rău”

Mircea Radu e de părere că nici Monei Segall nu-i va fi mai bine, pentru că cei trei erau sarea și piperul emisiunii. „Nici Mona Segall nu se simte bine, loviturile sub centură dor cel mai tare.

Mircea Radu spune ce se va întâmpla cu Antena 1

Îi va fi și mai rău pentru că “Nimeni nu e de neînlocuit” e o vorbă falsă, toxică și tristă ca moartea, care nu se aplică la prezentatori TV. Cei trei erau sarea și piperul showului iar producătoarea cunoaște asta mai bine ca oricine. Pentru chefi, nimic nu va mai fi din ce a fost. Dar ei sunt băieți mari, au călcat pedala până la fund, la viteza asta nu mai există nuanțe, va fi sau nu va mai fi deloc. Niciodată”, mai spune fostul prezentator.

„Vrem sânge pe ecran”

Nu în ultimul rând, Mircea Radu a explicat că telespectatorii vor ca locul rămas gol să se umple cu emisiuni puternice și nume mari. „Dar noi, telespectatorii, unde suntem in povestea asta? Păi unde să fim, pe canapea, în fața televizorului; nu ne întrebăm nici ce fac, nici unde se duc, nici de ce au plecat chefii de la A1 – e posibil să tresărim la întrebarea “pe câți bani s-or fi ușchit de-acolo?” dar numai un pic.

Tot ce vrem este umplerea locului rămas gol cu emisii puternice și staruri. Pentru că noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup”, a postat Mircea Radu pe contul de Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre