Simona Ionescu / Redactor Șef

Mireasa lui Ianis Hagi, declarație de dragoste înainte de nuntă. Lucruri neștiute despre fiul Regelui

Mireasa lui Ianis Hagi, declarație de dragoste înainte de nuntă. Lucruri neștiute despre fiul Regelui
Regele sau Comandante, așa cum l-au numit fanii lui Galatasaray este cel mai socru mare. Ianis Hagi și aleasa inimii sale fac nuntă într-un loc spectaculos, cu peste 500 de invitați.

Peste 500 de oaspeți vor fi prezenți la nunta fiului Regelui fotbalului, Gică Hagi. Ianis și Elena își vor scrie o parte din iubirea lor la Palatul Știrbey. Locul unde regina Maria a scris, la rândul său, o parte din istoria României.

Peste 500 de invitați la Palatul Știrbey

Palatul Știrbey a cărui istorie a început în secolul al XVIII-lea va fi mâine gazda celui mai așteptat eveniment al României: nunta lui Ianis Hagi.

Cei doi frumoși îndrăgostiți își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu chiar în ziua finalei Euro 2024 și vor avea peste 500 de invitați. Cununia religioasă va avea loc la biserica Sfântul Visarion din București, apoi invitații vor mergea să petreacă până în zori la Palatul Știrbey din Buftea.

Smiley, la nunta lui Ianis Hagi

Pentru o nuntă de valoare au fost aleși și nași pe măsuri: Andreea și Costel Naciadis. Omul de afaceri este din Constanța, nimeni altul decât fiul nașului lui Gică Hagi, Tănase Naciadis. Sursele spun că pentru nunta anului s-ar fi cheltuit peste 200.000 de euro.

Artiștii care vor încânta nuntașii sunt Smiley, Peejay Vincent, Pindu & Cornelia Rednic și o formaţie surpriză din Grecia.

„Elena mi-a spus să găsim ceva frumos. La noi, nunțile se fac într-un număr cât mai mare și oamenii de la Palatul Știrbey au putut să ne pună pe tavă tot ce ne-am dorit”, a mărturisit Ianis, pentru Observator.

„Când l-am văzut, am știut că este sufletul meu pereche”

Ianis Hagi își va duce mâine mireasa la altar

Într-un scurt interviu pentru Antena 1, Ianis Hagi și Elena au povestit despre începuturile poveștii de iubire. „Noi am avut o conexiune din prima zi. Știam că nu este o relație de copii, pentru că am simțit o emoție puternică. (…) Respectul e principiul numărul unu în familia de machedoni”, a mărturisit Ianis.

La rândul său, viitoarea mireasă a declarat că atunci când l-a cunoscut, a simțit că „ne știm dintotdeauna”.

„Am știut că e sufletul meu pereche de când l-am văzut, dar am lăsat timpul să decidă. Totul e pregătit pentru nuntă, am avut parte de ajutor și tot ce mi-am dorit, duminică va deveni realitate”, s-a destăinuit tânăra.

Ianis, îndrăgostit de paste

Dincolo de momentele în care face show pe stadion, Ianis Hagi iubește baschetul și pastele. Negrul este culoarea preferată a fiului Regelui, care a mărturisit că cel mai frumos oraș pentru el rămâne Los Angeles-ul.

Admiră și respectă întotdeauna sinceritatea la oameni și spune că nu va uita niciodată vacanța cu familia, în Spania, la Palma de Mallorca.

Sursă foto: gsp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre