Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirela Vaida stă în spital cu fetița de o săptămână. Ultimele informații despre starea micuței

Mirela Vaida stă în spital cu fetița de o săptămână. Ultimele informații despre starea micuței
Mirela Vaida și Carla, fetița sa sunt de o săptămână în spital. Prezentatoarea s-a speriat îngrozitor după ce micuța a acuzat dureri mari de cap și amețeli și nu o scapă din ochi.

Mirela Vaida și fetița sa au ajuns la spitalul de copii „Victor Gomoiu” din București, iar prezentatoarea a ținut să trimită un mesaj în care să le mulțumească cadrelor medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

De asemenea, Mirela Vaida a povestit că a rămas impresionată de această unitate spitalicească unde, de când a intrat, a simțit o „energie bună” și a văzut lucruri pe care ar trebui să le aibă toate spitalele din România. Curățenie, profesionalism, bun simț, empatie și răbdare.

„Așa ar trebui să arate toate spitalele de stat din România”

„Mă aflu de o săptămână internată cu fetița mea, Carla, la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din București! Carla acuză dureri de cap și amețeli, așa că i-am făcut investigații complete la Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc! Numai ideea de a sta internată într-un spital de copii mă înfricoșa!

Căci, ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă copii bolnavi în jurul lui? Vreau să vă spun că, de când am intrat în acest spital, am simțit o energie bună! Așa ar trebui să arate toate spitalele de stat din România: curate, vesele, cu medici și asistenți buni, calzi, empatici, răbdători și profesioniști! Ești pe jumătate vindecat când intri într-un spital civilizat! Te îmbolnăvești de două ori mai tare când pășești într-un spital în condiții mizere!

„Câtă forță trebuie să aibă să gestioneze emoțiile și fricile atâtor copii și părinți!”

Mirela Vaida cu fetița în spital

Vreau să mulțumesc și să felicit întreaga echipă medicală pentru felul în care își tratează pacienții! Câtă forță trebuie să aibă să gestioneze emoțiile și fricile atâtor copii și părinți! Și să încerce, să reușească să îi și trateze. Am stat în salon cu mame care vin de 3 ani la acest spital, cu copilași bolnavi de epilepsie și toate mi-au spus același lucru.

Mulțumesc doamnelor doctor Ioana Teleanu, Diana Epure, Eugenia Roza de pe secția Neurologie Pediatrică, doctor Luiza Bordei (gastroenterologie), dr. Cristina Hera (ORL), dr. Victorita Tudosie (psihiatrie pediatrică) și tuturor medicilor rezidenți, asistentelor medicale și infirmierelor care au avut grijă de noi!”, a spus Mirela Vaida.

„E posibil să fie de la alergiile alimentare, de la oboseala cronică de sfârșit de an școlar”

Prezentatoarea și-a liniștit fanii, menționând că micuța ei are toate analizele bune și e posibil ca starea ei să vină de la oboseala pe care a acumulat-o de-a lungul anului școlar.

„Carla este bine, nu are probleme de niciun tip! E posibil să fie de la alergiile alimentare și de la oboseala cronică de sfârșit de an școlar!

Plecăm mai liniștiți acasă după ce am aflat asta! Asta îmi doresc pentru toți părinții internați cu copiii lor aici! Aici, unde se leagă prietenii, unde copiii petrec timp jucându-se, râzând, luând masa împreună, unde totul pare „o joacă”! Mă bucur că se poate, și la noi!

Mulțumesc, @alessandra.stoicescu pentru sfaturi și recomandări! Întotdeauna, un bun coleg, prieten și părinte! Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune! Așa îmi doresc să arate toate spitalele din România pentru copiii noștri! #mirelavaida @spitalulvictorgomoiu”, a încheiat prezentatoarea mesajul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre