Simona Ionescu / Redactor Șef

Mister greu de elucidat. Ce relație a fost între George Simion și femeia care se spunea că îi va fi mireasă

Mister greu de elucidat. Ce relație a fost între George Simion și femeia care se spunea că îi va fi mireasă
Cu câteva luni în urmă, toată lumea spunea că liderul AUR, George Simion, ar urma să o ducă în fața altarului pe frumoasa Iulia Burcea. Iată că s-a întâmplat altceva.

După prima fotografie apărută cu George Simion și Iulia Burcea, toată România a crezut că ea este aleasa inimii și o va duce în fața altarului.

Mister greu de elucidat. Ce relație a fost între George Simion și femeia care se spunea că îi va fi mireasă

Când a fost anunțată nunta lui George Simion, toți știau că mireasa urma să fie o frumoasă tânără pe nume Iulia Burcea, absolventă a Facultății de Administraţie şi Afaceri, Universitatea din Bucureşti, și Drept. Doar că lucrurile s-au schimbat radical și politicianul a dus-o în fața altarului pe Ilinca Munteanu. De unde a venit confuzia între mirese?

Totul a început atunci când au apărut primele imagini pe unul dintre conturile de socializare ale lui Simion, de Ziua femeii, imagini distribuite apoi de Iulia pe profilul său. În plus, pentru că Simion nu își arăta iubita, toată lumea a crezut că aleasa inimii sale e Iulia. Ulterior, cei doi au dezmințit că ar avea vreo relație.

„Nu sunt iubita lui George Simion. Nu mă căsătoresc cu el”, a declarat ea pentru Antena1. La rândul său, George Simion a vorbit despre faptul că nu are nici o legătură cu această femeie. „Nu este mireasa mea, s-a creat o confuzie”, a spus și politicianul.

Lună de miere de trei zile

George și Ilinca și-au unit destinele pe 27 august, iar la nunta lor au venit peste 10.000 de români. Ulterior, mirii au anunțat că vor pleca în luna de miere, care va dura doar trei zile. Potrivit Click, cei doi au ales să meargă la Săpânța. Ei au primit o invitație chiar de la meșterul care a făcut biserica de lemn de la Măciuca, unde cei doi și-au unit destinele și au decis să o onoreze.

„Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios. Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile”, a declarat liderul AUR.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre