Simona Ionescu / Redactor Șef

Mitică Dragomir, afirmații surprinzătoare. „Sunt cel mai prost bărbat care stă în fața ta”

Mitică Dragomir, afirmații surprinzătoare. „Sunt cel mai prost bărbat care stă în fața ta”
Mitică Dragomir are 75 de ani și este om de afaceri prosper. Dar a fost fotbalist, milițian, șef la Ligă, mogul de presă, politician. În toată viața lui a avut un sprijin permanent. A spus ce are pe suflet jurnalistei Denise Rifai.

Mitică (Dumitru) Dragomir a trecut printr-o dramă care îl întristează și astăzi. Fiul lui cel mare, a murit brusc, la 18 ani. ”Sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel, a spus Mitica Dragomir la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Drama prin care a trecut Mitică Dragomir

Mitică Dragomir a vorbit cu lacrimi în ochi despre fiul lui, Manuel, care a murit brusc, la 18 ani. Denise Rifai l-a întrebat: ”Ați fost supărat pe Dumnezeu pentru moartea fiului cel mare?”

„Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor.  Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan (n.r. celălat fiu) în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanta și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta. Cred că exista o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație.

După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege. Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir.  Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel”, a spus Mitica Dragomir.

Mitică Dragomir: „Sunt cel mai prost bărbat care stă în fața ta”

Mitică Dragomir este căsătorit de 54 de ani cu Vica și în toți acești ani nu i-a trebuit altă femeie.

A spus că cel mai mare noroc în viața sa este soția. „Eu am fost un țăran cu educație de la țară.

Pentru mine nevasta a fost sfântă. Am supărat-o, îi cer scuze din când în când, o iubesc și acum ca în prima zi. Este un om absolut deosebit. Sunt cel mai prost brbat care stă în fața ta. Nu am înșelat-o pe nevasta mea niciodată. Și nici înainte de a o cunoaște. Tentații am avut, numai că mi-am pus frână de fiecare dată. De multe ori îmi pare rău, că aș fi vrut să mai încerc și altceva. Dar e prea târziu acum, că nu mai pot”, a mărturisit Mitică Dragomir.

”Oracolul din Bălcești” are un respect deosebit pentru soția sa și spune că educația copilului este meritul ei.  „Nevasta mea e o sfântă. Avem 54 de ani de căsătorie și îi doresc sănătate. Când ți-a murit un fiu nu mai poți să fii împlinit 100%, dar Dumnezeu ne-a dat recompensă doi nepoți frumoși. De educația copiilor s-a ocupat ea. Cadrul didactic fiind, numai în meditații i-a ținut. Fiul meu Bogdan vorbește cinci limbi străine”, a spus omul de fotbal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre