Simona Ionescu / Redactor Șef

Mitică Dragomir l-a „turnat” pe Gigi Becali. „El poate să facă orice…”

Mitică Dragomir l-a „turnat” pe Gigi Becali. „El poate să facă orice…”
Gigi Becali face orice își dorește, dar știe ce face. Iar în ultimii ani, afaceristul s-a ocupat de o locație de suflet. Mitică Dragomir a spus totul.

La Maxprofețiile lui Mitică, Dragomir l-a dat de gol pe Gigi Becali și a mărturisit că acesta se ocupă de ceva vreme să-și ridice un… mausoleu.

Mausoleul a început să fie ridicat la noul palat, unde se pare că Gigi Becali intenționează să se mute cu totul.  „Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a spus Dumitru Dragomir, la Maxprofețiile lui Mitică.

Așa va arăta mausoleul lui Gigi Becali. Foto: Fanatik

Și-a făcut biserică la doi pași de casă

Cu câția ani în urmă, Gigi Becali a decis să facă și o biserică cum n-a fost în România, la câțiva pași de casa sa. Pentru proiect, Gigi Becali a scos din buzunar o sumă substanțială, e vorba de aproximativ 10 milioane de euro, dar nimic nu e mai important pentru afacerist decât să-l iubească pe Dumnezeu și să fie cât mai aproape de El.

A adus de la Muntele Athos o icoană făcătoare de minuni

În catedrala ridicată de el, Gigi Becali a adus și o icoană făcătoare de minuni de la Muntele Athos. Printre primele persoane care au venit să se închine și să mulțumească pentru binefacerile primite s-a numit Bianca Drăgușanu, dar și pentru a fi binecuvântată cu încă un copil.

Bianca Drăgușanu își mai dorește un copil

„Una din minunile din viața mea e Sofia”

Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și întâmplător eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele. Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

Viața mea este o minune de altfel, iar una din minunile din viața mea e Sofia. Iar pentru că eu sunt un om bun consider că o să-mi apară curând miniuni în viața mea, orice minune e binevenită”, a spus atunci Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre