Simona Ionescu / Redactor Șef

Moarte șoc în lumea muzicii. Fratele lui Nick Carter, rapperul Aaron, a fost găsit mort în cadă

Moarte șoc în lumea muzicii. Fratele lui Nick Carter, rapperul Aaron, a fost găsit mort în cadă
Fratele mai mic al lui Nick Carter, de la Backstreet Boys, a murit. Trupul său neînsuflețit a fost găsit în casa sa, în cadă. Avea doar 34 de ani.

„Faima la o vârstă fragedă este adesea mai mult un blestem decât o binecuvântare, iar supraviețuirea ei nu este ușoară. RIP Aaron Carter”, au scris și distribuit pe rețelele sociale vedetele de la Hollywood, după ce au primit vestea șoc în urmă cu puțin timp.

Potrivit TMZ, care a fost primul care a anunțat vestea, raperul Aaron Carter a fost găsit mort în casa sa din Lancaster, California, sâmbătă. Mai multe surse au declarat pentru publicație că trupul lui Carter a fost descoperit într-o baie, iar surse din cadrul poliției au declarat că cel care a alertat autoritățile a spus că un bărbat s-a înecat în cadă.

Deși cauza morții nu a fost încă stabilită, surse din cadrul forțelor de ordine au declarat pentru presa americană că la fața locului au fost trimiși detectivi de la omucideri – o procedură standard.

Carter a cunoscut celebritatea de mic

Carter – care este fratele mai mic al lui Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys – a devenit celebru ca star pop la sfârșitul anilor 90. La vârsta de nouă ani, el și-a lansat primul album, „Aaron”, care s-a vândut în milioane de exemplare. Cel de-al doilea album al lui Carter, „Aaron’s Party (Come and Get It)” a fost triplu disc de platină, iar mai multe single-uri, inclusiv „I Want Candy”, au fost difuzate atât la Disney, cât și la Nickelodeon. De asemenea, a făcut turnee cu Backstreet Boys, precum și cu Britney Spears.

Carter a continuat să înregistreze albume de succes, precum „Oh Aaron” (2001) și „Another Earthquake!”. (2002), înainte de a-și lansa ultimul album, „Love”, 16 ani mai târziu, în 2018.

Pe lângă muzică, cântărețul pop devenit rapper a mai fost invitat într-un episod din „Lizzie McGuire” și a apărut în spectacolul „Seussical” de pe Broadway în 2001. De asemenea, a concurat în „Dancing with the Stars” în 2009, a jucat în reality show-ul „House of Carters” și a apărut în reality show-ul „Marriage Boot Camp: Family Edition”, alături de mama sa.

Carter a fost deschis în legătură cu luptele sale cu abuzul de droguri și problemele de sănătatea mintală. A mers la dezintoxicare de mai multe ori.

De-a lungul anilor, cântărețul de la „I Want Candy” s-a confruntat și cu probleme legale și financiare.

În 2019, fratele lui Nick a cerut ordin de restricție împotriva lui Aaron

Nick Carter și sora lor au solicitat și au primit un ordin de restricție temporară împotriva fratelui mai mic Aaron, după ce starul Backstreet Boys a susținut că acesta a amenințat-o cu moartea pe soția lui însărcinată.

„Având în vedere comportamentul din ce în ce mai alarmant al lui Aaron și recentele sale mărturisiri că nutrește gânduri și intenții de a-mi ucide soția însărcinată și copilul nenăscut, nu ne-a rămas decât să luăm toate măsurile posibile pentru a ne proteja pe noi și pe familia noastră.

Îl iubim pe fratele nostru și sperăm cu adevărat că primește tratamentul adecvat de care are nevoie înainte ca el sau altcineva să pățească vreun rău”, a continuat Carter.

În replică, Aaron Carter s-a declarat, la acel moment, „uimit” de acuzații.

„Nu doresc răul nimănui, mai ales familiei mele”, a continuat el.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre