Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente complicate pentru protagoniștii serialului fenomen „Golden boy”. Ce se întâmplă cu Seyran și Ferit

Momente complicate pentru protagoniștii serialului fenomen „Golden boy”. Ce se întâmplă cu Seyran și Ferit
Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, protagoniștii serialului „Golden boy” trec prin momente dificile, spun sursele. Fanii nu sunt deloc mulțumiți de vestea primită.

Protagoniștii serialului „Golden Boy”, Ferit și Seyran sunt ca șoarecele și pisica nu doar în film, ci și în viața reală. Sursele spun că, după vacanța petrecută în Spania, cei doi tineri frumoși s-ar fi despărțit.

Au apărut vești noi despre relația Afra Saraçoğlu-Mert Ramazan Demir. Chiar dacă se iubesc și în realitate la fel de mult ca în serialul „Golden boy”, cei doi se pare că au ceva probleme acum. Sursele spun că s-ar fi despărțit chiar după ce au fost în vacanță în Spania.

Afra și Mert nu se mai urmăresc pe conturile de socializare

Sursele spun că Mert și Seyran ar fi luat o pauză… Sursă foto: instagram

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului și o perioadă nu au vrut să vorbească despre relația dintre ei, dincolo de micul ecran. Potrivit publicațiilor din Turcia, e posibil ca cei doi să treacă prin momente complicate pentru că au renunțat să-și mai urmărească paginile de socializare.

Despre Afra și Mert se spune că ar fi locuit împreună, după ce actrița a fost jefuită, când se afla pe platoul de filmare. Cât privește serialul, fanii așteaptă cu nerăbdare să înceapă sezonul 3.

Afra nu și-a mai văzut tatăl de peste zece ani

Afra, părăsită de tată când era doar un copil

Frumoasa Afra, care are peste 9 milioane prieteni în online, se pare că ar fi în SUA, unde locuiește și tatăl său, pe care aceasta nu l-a văzut de peste zece ani.

„Mama și tatăl meu s-au despărțit când eu eram foarte mică. L-am întâlnit pe tatăl meu de două ori. O dată când aveam 9 ani și odată când aveam 13 ani. Nu am mai auzit de el de atunci, nu-l văd niciodată, nu are nicio influență asupra mea.”, a spus vedeta.

De asemenea, a punctat faptul că și-a iertat tatăl, pe Uğur Saraçoğlu. Ultima oară când l-a văzut a fost la vârsta de 13 ani, atunci când a călătorit în America. Vedeta a publicat însă recent o imagine cu acesta, iar mesajele fanilor au curs.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre