Simona Ionescu / Redactor Șef

Cineva stă cu ochii pe protagoniștii din Clanul. Bărbatul a spus de ce-i urmărește pe Theo Rose și Anghel Damian

Cineva stă cu ochii pe protagoniștii din Clanul. Bărbatul a spus de ce-i urmărește pe Theo Rose și Anghel Damian
Fiecare tată ar face orice pentru fiica lui, iar Ioan Diaconu, părintele lui Theo Rose e atent la fiecare mișcare a iubitului vedetei. Producătorul și regizorul serialului Clanul a reușit să-l impresioneze pe viitorul socru.

Până acum, toate lucrurile sunt sub control, mai mult, Ioan Diaconu spune că este foarte mulțumit de ceea ce face regizorul.

Bărbatul a mărturisit chiar că e impresionat de relația celor doi, dar și de felul în care Anghel are grijă de cel mic și de fiica lui. „De Theo a mea știam ce poate, fiindcă a crescut doar la noi în casă. Dar Anghel e o surpriză pentru mine. E atât de atent cu cel mic și e un tată așa de mândru, cum rar am văzut! Suntem plini de recunoștință că avem parte de asemenea copii frumoși”, a spus acesta pentru Cancan.

Nu vorbește despre nunta lui Theo

De un singur lucru nu a vorbit Ioan Diaconu: despre nunta artistei cu tatăl copilului său. Dar cu ceva timp în urmă, Anghel Damian a dat câteva mici detalii. „Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam.

După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta”, a spus Anghel Damian în cadrul vlogului lui Selly.

Cei mai fericiți bunici

De la cine primește Theo Rose sfaturi în creșterea copilului

Chiar dacă e tânără, Theo Rose are stofă de mamă și primește sfaturi de cea care i-a dat viață, mult mai experimentată, bunica venind în fiecare săptămână să aibă grijă de iubitul nepoțel.

„De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic.

„În plus, fata o întreabă tot felul de lucruri, pe care doar mamele le experimentează”

Soția mea a adus pe lume trei copii, așa că are suficientă experiență. Mi-a spus că e ferm convinsă că Theo va fi la rândul ei o mamă foarte bună. În plus, fata o întreabă tot felul de lucruri, pe care doar mamele le experimentează și pe care tare mă tem că bărbații, fie ei părinți la rândul lor, nu le înțeleg pe deplin vreodată”, a mai spus fericitul bunic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre