Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Mircea Radu, prima declarație după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Soția lui Mircea Radu, prima declarație după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni
Cu puțin timp în urmă, soția lui Mircea Radu a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a fost lovită de o mașină. Partenera prezentatorului a reacționat pe facebook.

Soția lui Mircea Radu trece printr-o situație neplăcută. În timp ce traversa regulamentar, a fost lovitură de o mașină.

Momente grele pentru Mircea Radu. Soția sa a fost lovită de o mașină

Raluca, soția lui Mircea Radu, alături de o rudă în vârstă de 66 de ani au ajuns la spital după ce au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din Piatra Neamț. Imediat a ajuns poliția, iar etilotestul a arătat că șoferul nu a consumat alcool. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și vor să afle cât mai repede ce s-a întâmplat. Cele două femei au fost transportate la spital, cu ambulanța.

„Mi-au plăcut ochii ei”

Prezentatorul Mircea Radu și Raluca, de profesie medic, s-au căsătorit în anul 2013, iar din dragostea lor au venit pe lume doi copii. Mircea Radu a recunoscut cu ceva timp în urmă că a fost fascinat de ochii ei negri. „Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei.

Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a mărturisit vedeta.

„Tudor are temperamentul meu”

În ceea ce-i privește pe cei mici, Mircea Radu se bucură că băiatul îi moștenește temperamentul și mersul, iar fata are niște ochi verzi superbi.  „Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei, nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap.

E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”, a mai spus fostul prezentator al emisiunii „Din Dragoste”.

„Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei”

Cu puțin timp în urmă, soția lui Mircea Radu a făcut și primele declarații pe contul de socializare. Chiar dacă se recuperează încă, ea și-a anunțat pacienții că va veni de mâine la cabinet. „Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefone cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat spijin după accidentul suferit acum trei zile. Recuperarea mea merge înainte. Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei. P.S. Vechiul numar de telefon al cabinetului, pierdut in accident, nu mai poate fi recuperat”, a scris Raluca Radu.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre