Simona Ionescu / Redactor Șef

Momentul în care toți bărbații au amuțit uitându-se la Andreea Antonescu. Artista a încins spiritele la proba nămolului -Video

Momentul în care toți bărbații au amuțit uitându-se la Andreea Antonescu. Artista a încins spiritele la proba nămolului -Video
Bătaia pentru premiul de 30.000 de euro le-a făcut pe Andreea Antonescu și Andreea Bălan să facă un show incendiar la America Express.

Misiunea cu nămol le-a făcut pe cele două cântărețe prietene să atragă privirile tuturor. Fetelor nu le-a fost deloc pe plac această probă, dar s-au descurcat extraordinar.

Nu doar cei prezenți au făcut ochii mari când Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au dezbrăcat și au intrat în groapa cu nămol, ci și concurenții. Cele trei echipe au avut de umplut o găleată cu nămol care trebuia adus pe propriul corp din cel mai mic vulcan din Columbia.

A fost o probă grea, dar toată lumea a încercat să facă haz de necaz. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au recunoscut că a fost una dintre cele mai rușinoase experiențe pe care le-au trăit în toată viața, dar, pentru că sunt niște femei puternice, nu au dat înapoi. Pentru a termina cât mai repede proba, ele au folosit și o strategie, au lăsat mai multe haine pe ele.

„A fost o altă latură a noastră, pentru a câștiga”

„Nu ne-am dezbrăcat la piele pentru că ne-am dat seama că dacă avem mai multe haine pe noi, putem să luăm mai mult nămol. Este una dintre cele mai rușinoase experiențe ale noastre din viața noastră. Nu am fost noi, a fost o altă latură disperată a noastră, pentru a câștiga”, au spus cele două prietene.

De asemenea, Andreea Antonescu a mărturisit că nu s-a gândit niciodată că va trece printr-o asemenea situație: „Vai, Doamne, nu pot să cred că fac așa ceva. Și la televizor. Efectiv, nu pot să cred”. Momentul nu  a trecut neobservat de colegul Bordea, care nu s-a putut abține: „Hai că Antoneasca poate să ia mult pe piept”, a spus acesta.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, proba cu dans, America Express

Au împodobit un autobuz de carnaval

De parcă experiența cu nămolul nu ar fi fost de ajuns, toți concurenții au avut de împodobit un autobuz de carnaval, apoi au căutat 18 persoane, nouă fete și nouă băieți pentru a-i ajuta să termine misiunea. Toată lumea s-a îmbrăcat în costume colorate, s-au învățat dansuri, apoi au fost prezentate în fața unui juriu. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au strălucit, însă cei care au ajuns primii la Irina Fodor au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au câștigat și un mare avantaj.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre