Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Anghel, despre perioada în care era grasă. „Viața perfectă arată ca și EKG-ul unui om sănătos”

Monica Anghel, despre perioada în care era grasă. „Viața perfectă arată ca și EKG-ul unui om sănătos”
Monica Anghel face parte din categoria artiștilor cărora Dumnezeu le-a dat talent cu carul. Vedeta a făcut destăinuiri despre perioada în care toată lumea spunea că e prea grasă.

Grasă sau slabă, Monica Anghel rămâne una dintre vocile extraordinare ale României. Artista a povestit recent cum era privită când era „grasă”.

Cântăreața susține că nu a băgat în seamă niciodată ceea ce spunea lumea, pentru că a avut mare încredere în propria persoană și s-a considerat totdeauna o femeie frumoasă. În plus, talentul nu are nici o legătură cu kilogramele în plus.

„Eu și când eram foarte grasă, aveam foarte multă încredere în mine. Și mă vedeam o femeie foarte frumoasă”

„Despre mine toată lumea a fost că sunt foarte talentată, dar că sunt foarte grasă și trebuie să slăbesc. Ok, am făcut niște greșeli din punctul ăsta de vedere, într-adevăr, dar până la urmă nu a contat ceea ce spunea lumea.

Eu și când eram foarte grasă, aveam foarte multă încredere în mine. Și mă vedeam o femeie foarte frumoasă. Și eram o femeie foarte frumoasă. Am avut niște succese extraordinare, am câștigat 11 trofee internaționale, sunt cel mai premiat artist din țara asta.

Nu are nici o legătură povestea asta cu kilogramele în plus cu succesul. Dacă ești foarte bun în ceea ce faci și dacă ai încredere în tine, nu are nici o legătură”, a declarat aceasta pentru Kanal 2.

„Mult mai bine arătai când aveai câteva kilograme în plus”

Și pentru că gura lumii nu o astupă nici pământul, vorbea proverbului, fanii care odinioară au judecat-o pentru kilogramele în plus, spun acum că a slăbit exagerat de mult. Și că era mult mai frumoasă cu forme.

„Păi Monica Anghel are talent înnăscut și nu conta kilogramele în plus. Dar acum arată bine, dar parcă prea mult a slăbit”, a spus un internaut.

„Mult mai bine arătai când aveai câteva kilograme în plus”, „Mai frumoasă erați înainte acum nu-mi place cum arătați”, „Este cazul să te oprești din slăbit. În momentul ăsta exagerezi”, sunt câteva comentarii ale fanilor.

„Viața are și responsabilități, dar și probleme”

Artista a dezvăluit că urmărește rețelele de socializare, dar nu înțelege de ce oamenii vor să pară ceea ce nu sunt.

„Mă uit pe rețelele de socializare, toată lumea arată impecabil, toată lumea arată lux și opulență, toată lumea este într-o fericire maximă. Ori viața nu este așa. Viața are și responsabilități, viața îți aduce și probleme.

Viața își aduce și încercări și momente în care simți nevoia să urli, să plângi, să te descarci, să dai cu pumnul în masă în anumite situații. Viața îți aduce și situații în care părinții nu sunt de acord cu tine sau soțul nu este de acord cu tine sau copilul nu te ascultă.

Viața perfectă arată ca și EKG-ul unui om sănătos. Mai sus, mai jos, foarte jos, foarte sus. Dacă e într-o linie dreaptă, a murit”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri