Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bârladeanu, apariție de speriat. E ciufulită și suspectă

Monica Bârladeanu, apariție de speriat. E ciufulită și suspectă
Este una din cele mai frumoase și dorite actrițe din România și e apreciată nu numai pentru talent, ci și pentru felul în care arată. Acum însă  ceva s-a întâmplat.

Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa: Monica Bârladeanu, apariție de speriat. E ciufulită și suspectă. Dar vedeta a decis să împărtășească cu fanii ei și momentele mai puțin plăcute prin care trece în viață. Așa că și-a pus puțin blush în obraji, a fpcut un selfie și a explicat. Trece prin clipe grele.

De un an de zile, ca și noi toți, vedeta trece și ea prin pandemie. Având în vedere proiectele în care e implicată, actrița a fost mai mereu în mișcare, în tot anul care a trecut. A avut noroc și nu s-a îmbolnăvit. Până acum. Deși nu este pentru prima dată când stă în casă de teama coronavirusului, acum Monica Bârlădeanu are un motiv întemeiat: este suspectă de infecția cu virusul ucigaș chinez.

Monica Bârladeanu, apariție de speriat

„Iată că a venit și momentul ăla pe care l-am evitat cu grijă 1 an de zile: auoizolarea. N-am făcut din asta un motiv să pretind un premiu, dar vă spun sincer… eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum. (…)

Monica Bârladeanu, apariție de speriat. E ciufulită și suspectă

Nu sunt ipohondră, dar să nu știi dacă ai sau n-ai… e ceva destul de destabilizant. Orice durere de cap ți se pare suspectă. Ați trecut prin asta? Cum ați gestionat momentul..? Share-uiți ce v-a ajutat cât ați așteptat un rezultat de test… #selfisolation #day1”, a scris Monica Bârlădeanu pe Instagram.

Ea a povestit și ce planuri are pentru zilele următoare. „Contemplez la modul serios să-mi renovez balconul, să re-aranjez dressingul, să-mi fac o zona de lucru la bijuterii pe terasă și tot felul…”, a mai dezvăluit artista.

Fanii s-au grăbit să îi ureze sănătate și boală ușoară, în caz că testul pentru COVID-19 va ieși pozitiv. De asemenea, vorbind din proprie experiență, i-au recomandat să nu stea pe gânduri și să își ocupe timpul cu orice activități prin casă.

Sursa foto: Instagram

Misterioșii frați Tate. Au făcut o avere de milioane din videochat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre