Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Gabor i-a dat lovitura fatală lui Irinel Columbeanu. De ce nu l-a mai primit în America

Monica Gabor i-a dat lovitura fatală lui Irinel Columbeanu. De ce nu l-a mai primit în America
De la petrecerile fastuoase de odinioară, Irinel Columbeanu a ajuns să stea singur și trist de Crăciun. Planurile cu America s-au spulberat.

Cu ceva timp în urmă, Irinel Columbeanu vorbea despre plecarea în America și spera ca Nașterea Domnului să-l prindă alături de fiica lui. Din păcate însă, n-a fost să fie. Iar sursele spun că cea care s-a sucit a fost Monica Gabor.

Se pare că mai tânăra fosta soție a lui Columbeanu ar fi fost deranjată de aparițiile din presă ale acestuia și n-a mai fost de acord cu venirea lui în țara tuturor posibilităților. Să-i fie oare teamă Monicăi că Irinel ar fi spune mai multe despre viața pe care o duce alături de miliardarul chinez? Una peste alta, Irinel a fost obligat să stea singur de Crăciun și să se gândească la vremurile trecute.

Revelionul îl va prinde la Marbella, alături de un bun prieten

Cât privește Revelionul, Columbeanu a plecat astăzi la Marbella, la un bun și vechi prieten, Ali, un fost partener de afaceri, care este și personaj în cartea scrisă de Iri.

„Voi pleca joia viitoare la Ali, un foarte bun prieten, businessman, Londra-Madrid, care este și personaj în cea de-a treia mea carte „Chintesența”, care m-a invitat pe coasta spaniolă, la Marbella.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Azi noapte am luat decizia de a petrece împreună, și voi pleca pe data de 27 decembrie, când am găsit bilet de avion. El m-a sunat, era acolo la Porto Banus, foarte aproape. Între prieteni, când celălalt te cheamă ca să vii, nu mai întrebi de ce și nu eziți.

„A vrut să nu mă lase singur”

În America nu mai am când să ajung. De altfel am văzut la TV că sunt mari probleme prin aeroporturi cu zborurile. La fel a fost și acum 5 ani, în decembrie 2017, m-a chemat la el la Londra, am scris și în volumul 3, al cărții mele. A vrut să nu mă lase singur, tocmai murise tatăl meu pe 15 sept 2016. (…) Mă duc singur. Sunt atâtea fete frumoase acolo”, a mai transmis Irinel Columbeanu, înainte de Crăciun.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre