Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu a fost jefuită la Veneția. Cine credeți că a scos-o din necaz?

Monica Tatoiu a fost jefuită la Veneția. Cine credeți că a scos-o din necaz?
Monica Tatoiu a avut parte de o surpriză neplăcută în timpul în care se afla în vacanță. Aceasta și-a ținut fanii la curent pe pagina sa de Facebook și a povestit cum s-a petrecut totul, pe străzile din Veneția: a fost jefuită.

Monica Tatoiu (64 de ani) este un personaj agreabil pentru mulți români care îi urmăresc activitatea, pas cu pas. Înainte de pandemie a plecat și a fost nevoită să rămână pentru luni bune din cauza restricțiilor impuse de oficiali împotriva răspândirii de coronavirus.

Monica Tatoiu a fost jefuită la Veneția

Când ”a scăpat” din Franța, Monica Tatoiu și soțul ei Victor au și plecat într-o nouă vacanță, în Italia. Din relatările sale de pe o rețea de socializare, excursia a luat o turnură neașteptată din cauza sperieturii pe care a tras-o din cauza unui hoț. Din fericire, aceasta s-a ales doar cu portofelul furat, iar spre bucuria sa l-a și găsit destul de rapid. Un român rezident în Veneția a fost binevoitor și a anunțat-o pe aceasta că a dat peste portmoneul său.

”Ieri mi-au furat portofelul cu acte la Veneția. Astăzi l-am recuperat prin bunăvointa unui domn român,rezident în Veneția, care l-a găsit și m-a anunțat. Domnule Ichim sunt mândră că suntem conaționali. Când Dumnezeu lucrează prin oameni, miracolele sunt posibile”, a povestit Monica Tatoiu.

Detalii despre vacanța vedetei

Vedeta are o comunitate destul de mare în mediul online de care se și îngrijește bine, pentru că postează deseori peisaje și mesaje pentru cei care o urmăresc. „Pistoia. Orașul patronat de St Jaques de Compostella. O parte din moaștele Sfântului sunt în Domul ridicat pe ruinele edificiului din secolul 12. Pe 25 iulie este ziua Sfântului. De obicei este un turnir la fel ca la Siena. Anul ăsta încă se discută despre procesiunea din seara de 24, din cauza virusului. Între timp ne mulțumim cu Fiat 500. Mașina din poză a fost produsă în doar 50 de exemplare caroseria Ghia ( disparută în 2001)”, a scris sursa citată pe Facebook.

Diete și sport, și tot degeaba! Află de ce nu poți să slăbești

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre