Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu, amintiri dureroase. „Mi se spunea Zuza nebuna”. Povestea e cu adevărat tulburătoare

Monica Tatoiu, amintiri dureroase. „Mi se spunea Zuza nebuna”. Povestea e cu adevărat tulburătoare
I se spunea Zuza, Zuza nebuna pentru că niciodată nu ascultat de nimeni. Dar Monica Tatoiu a știut întotdeauna ce bărbat vrea lângă ea.

A avut trei căsătorii, dar singurul care a reușit să se încadreze în standardele ei a fost ultimul soț, alături de care are un mariaj de aproape 40 de ani.

Prima dată s-a căsătorit în urma unui pariu făcut cu tatăl său. Recunoaște că s-a grăbit, însă a vrut să-i demonstreze părintelui că orice își pune în cap reușește să ducă la bun sfârșit. De aceea, Monica Tatoiu le recomandă fetelor să se gândească de două ori înainte de a face marele pas.

„Zuza mi se spunea, Zuza nebuna. Mă certam cu toată lumea. Și cu Ceaușescu, tata săracul m-a salvat de nu știu câte ori”

„Nu vă grăbiți. Eu m-am grăbit. Prima oară m-am căsătorit că am făcut un pariu cu tata în anul I de facultate. Aveam un iubit care nu era agreat de familie.

Monica Tatoiu a fost înșelată de soț

Tata și cu mama (n.r. mama lui) avuseseră o idilă. El era ungur, taică-miu era sârb. M-am certat cu el și a zis: nu te ia niciunul, tu ești prea rea, prea gură mare. Zuza mi se spunea, Zuza nebuna. Mă certam cu toată lumea.

Și cu Ceaușescu, tata săracul m-a salvat de nu știu câte ori. Eram nervoasă, eram logodită cu el, numai să îi fac în ciudă. Eu sunt rea. Acum cu Dumnezeu m-a mai calmat. Și zic: care este burlacul cel mai dorit. Tata era cardiolog. Îmi zice cine, Radu, Dumnezeu să-l ierte! Ăla! În trei luni de zile mă mărit cu el. Și m-am măritat”, a povestit Monica Tatoiu pentru Ego Life.

A doua oară s-a măritat pentru că avea nevoie de buletin de București

Prima căsnicie a durat doar patru luni, apoi a cunoscut un alt bărbat și, deși n-a fost acea iubire, l-a luat de soț pentru a-și face buletin de București.

S-a căsătorit a doua oară pentru că avea nevoie de buletin de București

Au divorțat după doi ani, și momentul a fost unul greu. „Vă povestesc ce am pățit. M-am căsătorit pe 27 septembrie 1977. Am divorțat sărind pe geam, pe 17 decembrie 1977. Am avut o nuntă… am avut o trenă de 50 de metri, săracul mitropolitul Nicolae… zicea: gândește-te, nu te repezi… (…)

„Tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta

250 de invitați. Și tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta. Dar nu mi-a zis decât după ce am divorțat. Deci o prostie. După care trebuia buletin de București. Aveam media 9,98 și n-aveam buletin de București. Ăla m-a luat de nevastă că avea media 8,60 și a intrat la repartiție pe media mea. După doi ani de zile ne-am despărțit”, a mai mărturisit Monica Tatoiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre