Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu, despre iubitul pe care l-a băgat în spital. „De pasiune…”

Monica Tatoiu, despre iubitul pe care l-a băgat în spital. „De pasiune…”
Profesor de matematică, cu două doctorate, Monica Tatoiu este una dintre cele mai iubite personalități ale României. Deși nu e ușor să pătrunzi în sufletul femeii de afaceri, în podcast-ul lui Damian Drăghici s-a lăsat cu lacrimi. Poveste cu iubitul pe l-a băgat în spital.

Matematica n-a fost marea ei pasiune, ci la „liber impus”, pentru că tatăl său a fost îndrăgostit de această materie. Monica Tatoiu i-a spus lui Damian Drăghici lucruri inedite despre viața sa. Și despre un iubit care, din cauza ei, a ajuns la spital.

Monicăi Tatoiu nu i-e frică de nimic, nici măcar de moarte, pentru că eu „cred că suntem înzestrați cu puterea extraordinară de a duce Crucea. Pentru că Tatăl care ne-a creat, ne iubește, chiar dacă ne pedepsește. Și niciodată nu ne dă mai mult decât am putea duce”. Nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, dar i s-a spus de-a lungul timpului că seamănă ba cu Jane Fonda, ba cu Lady Diana. Fosta profesoară a povestit cu umor că tatăl său a avut mai multe aventuri când era tânăr, iar recent a aflat că a lăsat în urmă alți doi copii.

„A fost constrâns să se căsătorească cu mama”

Monica Tatoiu a mărturisit că a avut cel mai frumos tată, „un mare cardiolog”, care însă „a fost constrâns să se căsătorească cu mama”. „Era pe front în Munții Tatra. I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Eu am semănat foarte mult cu tata. Avea 22 de ani. Mai am o soră lângă Brno.

Am mai aflat că mai am un frate în Canada. Acum ne-am găsit și vine la București. Strănepotul, care lucrează la Paris și este IT-ist, a plecat să își caute rudele. Acum un am aflat că mai am un frate prin Canada. Tatăl meu a fost prima generație de încălțat. A fost constrâns să se căsătorească cu mama. A fost o căsătorie aranjată. El era un bărbat frumos. Nu am întâlnit femeie care să nu se îndrăgostească de tata. Avea 1,90 m, tras prin inel, șarmant. Istorie, filosofie. El era cel mai mare cardiolog .”, a povestit Monica Tatoiu.

„Colegii îmi spuneau că sunt purtătoare ilegală de sex”

Monica Tatoiu, despre un iubit pe care l-a băgat în spital

Om înțelept, Monica spune că tatăl său i-a spus întotdeauna că „femeile trebuie să fie mai deștepte, decât să-și găsească un adăpost sub streașină când începe să plouă”. Nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, iar colegii „îmi spuneau că sunt purtătoare ilegală de sex”. Era băiețoasă, are o constituție masculină, îi plăcea între băieți, „la mine veneau să se confeseze, până am descoperit sexualitatea”.

„Aveam un iubit pe care l-am băgat în spital. De pasiune. Și acum ne întâlnim, avem aceeași vârstă, 68 de ani și îi spun: Ți-aduci aminte, Adi, ce ți-am făcut? <<Într-un acces de pasiune, puteai să mă lași fără obiectul de înmulțire…>>. Mi se spunea Zuza nebuna. dacă aveam argumente și nu mă ascultai, muream cu tine de gât.

Cu băieții mă băteam. Eram complexată, aveam picioare strâmbe. Făcea Titi Andreescu, care a ajuns antrenorul Lotului Olimpic de matematică și care mă iubea foarte tare, în secret, vorbea cu tata: Printre picioarele tale poate să treacă mingea de fotbal”, a povestit Monica Tatoiu în stilu-i caracteristic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre