Simona Ionescu / Redactor Șef

Moș Crăciun a venit mai devreme la What’s Up. Nici un alt cadou nu putea fi mai frumos

Moș Crăciun a venit mai devreme la What’s Up. Nici un alt cadou nu putea fi mai frumos
What's Up e în culmea fericirii pentru că a primit un cadou nesperat de la Moș Crăciun. Artistul n-a putut să reziste și le-a dat și fanilor vestea ceea mare.

Momente unice pentru What’s Up și iubita lui. Cei doi vor deveni părinți. Cadou mai frumos de la Moș Crăciun nici nu putea să existe!

What’s Up și-a primit cadoul în avans anul acesta de la Moș Crăciun. Iubita sa, Micky, cum este cunoscută de toată lumea, este însărcinată, iar cei doi nu-și mai încap în piele de atâta fericire. Cântărețul a dat vestea cea mare pe contul său de socializare, dar nu a dat prea multe detalii despre unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui. Semn că vrea să-și trăiască în liniștea povestea frumoasă, departe de ochii curioșilor.

„Am o fată top model”

What’s Up nu  a spus dacă va fi tătic de fetiță sau băiat, însă a ales pentru postare o piesă extrem de cunoscută a lui Adrian Minune, intitulată „Am o fată top model”. Cei doi au anunțat bucuroși și că au găsit nași pentru viitorul bebeluș sau bebelușă care abia așteaptă să vină pe lume.

S-a căsătorit sau nu What’s Up?

Potrivit spynews, în septembrie anul acesta, artistul și iubita lui s-ar fi căsătorit în mare secret. Tânăra a fost surprinsă în rochie de mireasă, alături de What’s Up, iar petrecerea ar fi fost simplă și a avut loc la un restaurat din București. Artistul a susținut atunci că a fost vorba doar de un videoclip… „Am auzit și eu că vezi, Doamne, am făcut nuntă. În realitate, dragii mei, suntem la al doilea clip vara asta (…)

Multă lume a crezut că am făcut nuntă, dar noi pur și simplu am filmat un clip pentru o piesă nouă pentru că, în ultima vreme, după pandemie, am început să mergem la foarte multe nunți. Ne plac foarte mult nunțile, vorbesc despre mine și trupa What’s Up (…) Trebuia să iasă o filmare corectă pentru clip. Întotdeauna eu la un clip am emoții, eu iubesc muzica și toată viața voi fi devotat acestui lucru”, a declarat What’s Up pentru aceeași publicație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre