Simona Ionescu / Redactor Șef

Moș Crăciun i-a adus Danielei Crudu cadoul în avans. Iată cum arată. Video

Moș Crăciun i-a adus Danielei Crudu cadoul în avans. Iată cum arată. Video
Daniela Crudu e fericită nevoie mare pentru că a primit de la Moș Crăciun cel mai incredibil cadou.

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, cadoul pe care Moș Crăciun i l-a adus simpaticei Daniela Crudu este un… băiețel. Frumoasa brunetă este însărcinată din nou, în patru luni. O veste care a surprins lumea mondenă și fanii, mai ales că Daniela Crudu a devenit mămică pentru prima dată cu doar câteva luni în urmă.

Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea. Și-a dorit fetiță

Când era însărcinată cu bebelușa, Daniela Crudu spunea că-și dorea fetiță, iar când a primit testul din America a fost foarte fericită. Iar numele ales pentru minunea din viața ei, a fost unul cu totul și cu totul special.  „O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu. Dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, mărturisea atunci, fericită, fosta asistentă a lui Dan Capatos.

„Deocamdată nu mă mărit”

În aceeași perioadă, Daniela Crudu a povestit și cum este bărbatul căruia acum îi dăruiește al doilea moștenitor. Bruneta a mărturisit atunci că nu se gândește la căsătorie, pentru că prioritatea sa era bebelușa. Daniela Crudu a subliniat că ea și partenerul se iubesc foarte mult, dar au ales să-și trăiască povestea cât mai departe de ochii curioșilor. A existat și un motiv: „dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. (…) Deocamdată nu mă mărit, sunt axată pe copil”.

Daniela Crudu așteaptă al doilea copil. Un băiețel… Sursă foto: instagram

Daniela Crudu arată fantastic însărcinată a doua oară

Cu puțin timp în urmă, vedeta a postat pe contul de socializare un videoclip. Cruduța apare îmbrăcată într-un trening bej, dar burtica este la vedere și se vede cât de mândră este de bebe care abia așteaptă să vină pe lume. Daniela arată foarte bine și pare că nu a luat nici un kilogram în plus. Bruneta s-a filmat într-un salon și se privește mândră în oglindă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre