Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Charlene de Monaco a arătat fantastic la brațul lui Moș Crăciun. Fotografie de colecție cu gemenii

Prințesa Charlene de Monaco a arătat fantastic la brațul lui Moș Crăciun. Fotografie de colecție cu gemenii
Prințesa Charlene de Monaco a arătat ca o prințesă, într-o rochie argintie cu paiete, în timp ce a pozat cu Moș Crăciun la un eveniment caritabil.

La 45 de ani, prințesa Charlene de Monaco, a arătat radiantă lângă Moș Crăciun la Balul de Crăciun de la Hotel de Paris din Monaco. La evenimentul festiv, fosta campioană olimpică a fost fără soțul său prințul Albert.

Prințesa Charlene de Monaco a arătat spectaculos în rochia mulată și strălucitoare pe care a asortat-o cu cercei cu diamante și un machiaj îndrăzneț.

Prințesa Charlene și prințul Albert au inaugurat satul de Crăciun din Monaco

Cu o seară în urmă, Prințesa Charlene a fost alături de prințul Albert și prințesa Stephanie de Monaco la inaugurarea satului de Crăciun din Monaco. Ea a luat ochii tuturor cu ținuta aleasă, elegantă și sofisticată, la care a asortat un machiaj clasic  de tip cats-eye. Piesa de rezistență au fost buzele, impecabil conturate cu un ruj roșu.

Elegant a fost și prințul Albert, într-un costum închis din două piese, pe care l-a purtat cu pantofi clasici cu șireturi și sacou. Cei doi soți au zâmbit în timp ce au pozat împreună cu președintele Societe des Bains de Mer (SBM) din Monte-Carlo, Stephane Valeri.

Prințesa Charlene de Monaco la Balul de Crăciun. Sursă foto: Daily mail

La sfârșitul lui noiembrie, soții au participat la o gală pentru Ziua Națională a Monaco

Ieșirea festivă a cuplului urmează unei apariții recente pe care au făcut-o la sfârșitul lunii noiembrie, când au participat la o gală strălucitoare pentru Ziua Națională a Monaco. Încă o dată, Charlene, mamă a doi copii, a fost imaginea eleganței într-o rochie stacojie cu mânecă lungă și paiete, accentuată de un ruj roșu aprins.

Ea a optat din nou pentru un look în stil Old Hollywood, coafându-și părul blond în bucle gelate și un machiaj dramatic. Prințul Albert a optat pentru un sacou negru și pantaloni bleumarin. Familia regală a primit flori și a fost întâmpinată de un grup adorabil de copii îmbrăcați în costume tradiționale monegasce.

Ziua Națională a Monaco este cunoscută și sub numele de Ziua Prințului Suveran, iar data sărbătorii este aleasă de prințul domnitor. În cursul zilei, cuplul a îmbrăcat ținute patriotice pentru a sărbători Ziua Națională a Principatului Monaco, iar cei doi copii ai lor i-au urmat exemplul.

Gemenii prințesei Charlene și prințului Albert au împlinit nouă ani

La începutul lui noiembrie, prințesa Charlene a împărțit cadouri

Charlene s-a bucurat de câteva săptămâni pline de angajamente publice și a fost văzută la începutul lunii noiembrie ajutând la împărțirea cadourilor la donația de Crăciun a Crucii Roșii din Monaco. Distribuirea anuală în scop caritabil face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Crucea Roșie în perioada premergătoare Crăciunului în Monaco, iar membrii familiei regale oferă cadouri celor nevoiași.

Gemenii prințesei au împlinit nouă ani

Un alt motiv de bucurie al prințesei Charlene a fost faptul că gemenii, prințul Jacques și prințesa Gabriella au împlinit nouă ani. Cu această ocazie, pe pagina de Instagram a palatului Monaco a fost postată o fotografie cu cei doi care se țineau în brațe. Prințesa Gabriella a îmbrăcat o haină elegantă de culoare marină care avea o medalie pe rever și a completat look-ul cu o beretă asortată.

Fratele ei geamăn a arătat elegant într-un sacou de uniformă în stil militar, care a fost asortat cu pantaloni bleumarin. „La mulți ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Printesa Charlene, Printul Albert si gemenii. Sursă foto: Daily mail

„Îndrăgostită nebunește de gemenii magici”

Prințesa Gabriella Thérèse Marie și Prințul Jacques Honoré Rainier s-au născut pe 10 decembrie 2014, prin cezariană, la Spitalul Prințesa Grace din Monaco. Exprimându-și bucuria la momentul respectiv, Charlene s-a declarat „îndrăgostită nebunește de gemenii „magici”. „Ceea ce pot să vă spun este că amândoi sunt foarte activi și foarte expresivi.

Sunt frumoși, adorabili”, a spus atunci prințesa Charlene. Pentru că s-au născut cu două săptămâni mai devreme, prințesa a spus că a avut ceva emoții. „La început, am fost fericită să le aud primele plânsete. Evident, am fost puțin copleșită de emoții. Fiecare secundă alături de ei este magică. Aștept cu nerăbdare să petrec mai mult timp în prezența lor”, a declarat aceasta.

Nașterea a fost sărbătorită cu 21 de salve de tun fiecare

Gabriella s-a născut prima la ora 17.04, iar fratele ei geamăn a urmat două minute mai târziu, a confirmat un comunicat al palatului. Nașterile lor au fost sărbătorite cu 21 de salve de tun fiecare, 15 minute de clopote de biserică și goarne de barcă. Gemenii au fost prezentați oficial publicului pe 7 ianuarie 2015, iar de atunci data a devenit recunoscută ca sărbătoare publică în Monaco.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre