Simona Ionescu / Redactor Șef

Moștenire pe linie paternă. Care e afecțiunea de care suferă fiul lui Dan Capatos

Moștenire pe linie paternă. Care e afecțiunea de care suferă fiul lui Dan Capatos
Simpaticul prezentator Dan Capatos își ține familia cât mai departe de ochii curioșilor. A vorbit însă despre afecțiunea pe care o are fiul său, Andrei.

E campion la tenis, iar Dan Capatos se mândrește cu fiul său. Din păcate însă, băiatul a moștenit o afecțiune care, netratată la timp, i-ar putea aduce probleme grave în viitor.

Moștenire pe linie paternă. Care e afecțiunea de care suferă fiul lui Dan Capatos

S-a ferit totdeauna să vorbească despre familia sa, dar a recunoscut că fiul său, Andrei, suferă de o boală pe care a moștenit-o de la el. Este vorba de colesterol, afecțiune care poate duce la apariția bolilor cardiovasculare. În acest moment, copilul nu ia nici un tratament, ținând problema sub control prin mult sport.

„Face sport cât n-am făcut eu toată viaţa”

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. (…) Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat.

 

El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii nouă ani”, a declarat prezentatorul.

Trofeul Ilie Năstase s-a întors la București

După ce ani buni a mers la înot și a învățat toate stilurile, Andrei a făcut fotbal, iar acum s-a îndrăgostit de tenis. Și este foarte bun, dovadă fiind “Trofeul de tenis Ilie Năstase”, pe care l-a câștigat, în urma unei competiții organizate la Brăila. Și pentru că nu s-a putut abține, Dan Capatos a postat pe pagina sa de instagram o fotografie cu băiatul său și trofeul: „Bravo, Andrei! Trofeul Ilie Năstase se întoarce la București!”.

Cine este Melinda Gates și cum a luat-o Bill de nevastă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre