Simona Ionescu / Redactor Șef

Motivul incredibil pentru care nu trebuie să țineți preș la ușă

Motivul incredibil pentru care nu trebuie să țineți preș la ușă
Dintotdeauna, ne-am obișnuit ca înainte de a intra în casă, să curățăm încălțămintea folosind preșul de la ușă. De ce nu trebuie să mai procedăm astfel.

Aproape că nu există român care să nu aibă la intrare în fața ușii un preș. Puțini sunt cei care știu că e o mare greșeală.

Motivul incredibil pentru care nu trebuie să țineți preș la ușă

Specialiștii în paranormal dau un avertisment celor care obișnuiesc să aibă preș la ușă. Scăpați cât mai repede de acest obiect, pentru că veți putea avea foarte multe necazuri. De ce este preșul de la ușă atât de periculos? Pentru că orice persoană, fie că vă trece pragul casei, fie că nu, poate lăsa sub acest obiect multe lucruri urâte Iar energiile negative le luați cu dumneavoastră în casă, după ce vă ștergeți încălțămintea. Cel mai bine ar fi să renunțați la preș în favoarea unui grătar.

Nu păstrați niciodată soneria care nu funcționează

Pentru a ține energiile negative departe de casă, trebuie să fiți atenți și cum arată ușa de la intrare. Nu e bine ca vopseaua de pe aceasta să fie scorojită, clanța ruptă sau o culoare nedefinită. Și nici să păstrați o sonerie care nu funcționează. Se spune că aceste lucruri atrag răul.

Pe de altă parte, specialiștii vă sfătuiesc ca atunci când vă construiți o casă să țineți cont de faptul că ușa de la intrare trebuie să se deschidă în interior și nu în exterior. Fiți cu băgare de seamă și în ceea ce privește baia, care nu trebuie să intre în raza vizuală în momentul deschiderii ușii de la intrare. Altfel, veți fi surprinși să constatați că veți avea mari probleme financiare.

Cum alungați energiile negative

Dacă simțiți că ceva este în neregulă, aveți la îndemână o soluție simplă ca să scăpați de energiile negative. Aveți nevoie de un pahar transparent, fără nici un model pe el, oțet alb, sare grunjoasă și apă. Turnați sare în pahar ca să acopere o treime din el. Restul se umple cu o treime oțet și o treime apă. Puneți paharul în camera unde simțiți că s-ar fi strâns energiile negative. Aveți grijă ca paharul să rămână în acel loc o zi.

Verificați apoi și vedeți dacă lichidul din pahar și-a schimbat culoarea. Dacă nu s-a întâmplat asta, sunteți norocoși. Dacă veți observa depuneri ciudate, atunci e bine să luați măsuri. Repetați procedura până când apa din pahar va rămâne curată, fără nici un fel de impurități.

Sursă foto: antena3

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre