Simona Ionescu / Redactor Șef

Murat Yildirim, Demir din „Asi – Împotriva destinului”, le-a dat fanilor vestea cea mare

Murat Yildirim, Demir din „Asi – Împotriva destinului”, le-a dat fanilor vestea cea mare
Unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai Turciei, Murat Yildirim care a făcut furori în serialul „Asi – Împotriva destinului”, joacă acum într-un nou serial. Fanii abia așteaptă să-l revadă.

A strălucit într-unul dintre proiectele sale de suflet, „Asi – Împotriva destinului”, unde a interpretat rolul lui Demir, eroul principal. Recent, traiectoria profesională a actorului turc Murat Yildirim s-a schimbat. Iată în ce serial poate fi văzut în curând.

A renunțat la rolul din seria Teșkilat

Murat Yıldırım e iubit nu doar de toți fanii din Turcia, ci și de cei din toată lumea. Deocamdată nu știm ce post tv din România va cumpăra serialul.

Actorul, care a reușit să strângă nu mai puțin de patru milioane de prieteni în online și a postat peste 400 de imagini video și fotografii a făcut anunțul pe contul de socializare.

Acesta spune că a renunțat la rolul din seria Teşkilat și s-a implicat într-o alt proiect profesional, unde va juca alături de o altă vedetă a Turciei.

„Teșkilat este o familie și așa va rămâne”

Murat este implicat într-un nou proiect, alături de frumoasa Ebru Şahin

“Îmi iau rămas-bun de la Teșkilat pe care l-am acceptat atunci când Miray s-a născut. În seara aceasta este ultimul meu episod. Am avut o perioadă grozavă, am adunat multe amintiri.

Sunt bucuros că am acceptat, sunt bucuros că am jucat. Teșkilat este o familie și așa va rămâne. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat. Teșkilat vă va găsi”, a fost mesajul actorului, către fanii săi.

În noul serial joacă rolul unui arhitect

Născut pe 13 aprilie 1979, actorul a jucat în „Asi – Împotriva destinului” în anul 2007, acest film fiind unul dintre cele mai apreciate proiecte ale sale.

Murat revine în atenția fanilor săi în cadrul Gizli Bahce. În filmul regizat de Recai Karagöz și scenariștii sunt Emre Özdür și Hazar Kozice, actorul va juca rolul unui arhitect. Murat va face echipă cu actrița Ebru Şahin, o altă vedetă a Turciei.

Actorul (45 de ani) va intra în pielea personajului Nazli, iar filmul se așteaptă să fie pe placul telespectatorilor din toată lumea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri