Simona Ionescu / Redactor Șef

Narcisa Suciu, speriată de ce i-ar putea aduce viitorul. Artista a decis unde va sta la bătrânețe

Narcisa Suciu, speriată de ce i-ar putea aduce viitorul. Artista a decis unde va sta la bătrânețe
Una dintre marile voci ale României, Narcisa Suciu, a avut parte de multe greutăți în viață. Poate de aceea e speriată de ce s-ar putea întâmpla cu ea în viitor.

Viitorul nu sună prea bine pentru artiști, de aceea Narcisa Suciu s-a gândit că o variantă ar fi ca la bătrânețe să se retragă la mănăstire. E o idee pe care o are din adolescență.

„Nu exclud varianta asta, dar nu mă grăbesc”

După ce și-a pierdut mama la 17 ani, Narcisa Suciu și-a dorit să meargă la mănăstire, dar tatăl său nu a lăsat-o. Artista, însă, nu a renunțat nici acum la acest gând. „Nu exclud varianta aceasta, dar nu mă grăbesc! Nu acum! Dar, la un moment dat în viață, spre final, mă gândesc că este o variantă! Care pensie? Nu există în meseria noastră pensie! Nu știu, mă gândesc că, la un moment dat, dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și în ce fac în momentul respectiv, este o variantă pentru mine, de ce nu?’, a declarat Narcisa Suciu pentru Ego.

Narcisa Suciu intenționează să se retragă la mănăstire

„Sunt zile în care nu-mi amintesc cum îi suna vocea”

Șapte ani mai târziu, la 24 de ani, cântăreața a rămas și fără tată. Narcisa Suciu își reproșează acum că nu l-a lăsat să-și refacă viața. Poate că nu l-ar fi pierdut atât de vreme… „Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani. Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. (…)

„I-am spus: peste cadavrul meu…”

Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică.

Tata, după un de la moartea mamei, mi-a spus că este timpul să aducă pe cineva nou în casă și i-am spus ‘peste cadavrul meu, încearcă numai să vedem ce iese. Probabil nu-l pierdeam atât de devreme și pe el, probabil nu mai avea motiv să trăiască”, a mărturisit vedeta într-o emisiune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre