Simona Ionescu / Redactor Șef

Natalia Oreiro și fiul ei au primit cetățenie rusă de la Vladimir Putin. Actrița a primit pașapoartele cu lacrimi în ochi

Natalia Oreiro și fiul ei au primit cetățenie rusă de la Vladimir Putin. Actrița a primit pașapoartele cu lacrimi în ochi
La 44 de ani, Natalia Oreiro este în continuare una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din lume. Pe români i-a cucerit definitiv cu serialul „Înger sălbatic”, difuzat în urmă cu peste 20 de ani. Apoi, fanii români au putut-o vedea live pe celebra actriță și cântăreață în 2001 când aceasta a efectuat o vizită în țară și a susținut concerte în București și la Timișoara.

Așa cum spunea și anul trecut celebra artistă și-a dorit cetățenie rusă, iar acum Natalia Oreiro și fiul ei au primit cetățenie rusă de la Vladimir Putin. Au curs valuri de lacrimi, de emoție.

Decretul prin care actriței Natalia Oreiro Iglesias Marisa și fiului său, Mollo Oreiro Merlin Atahualpa, li s-a acordat cetățenia rusească, a fost semnat de Vladimir Putin pe 25 octombrie.

Amintim că anul trecut, într-un interviu, Natalia a spus că și-a dori să aplice pentru cetățenia rusă. Printre celebrităţile străine care au paşaport rus, după ce l-au solicitat oficial, se află actorul francez Gerard Depardieu, dar şi actorul american Steven Seagal. De altfel, de o lungă perioadă, majoritatea postărilor ei de pe Instagram sunt traduse și în această limbă: „Am spus că pentru mine ar fi o onoare să solicit paşaportul acestei ţări”, a declarat Oreiro, pe când plănuia un concert în Rusia în 2021, îndată ce pandemia se va sfârși.

Cetățenie rusă pentru actriță și fiu. Nu și pentru soț

Acum două săptămâni președintele rus, Vladimir Putin, a semnat decretul care prevede acordarea cetățeniei Federației Ruse actriței și fiului său. Natalia este căsătorită cu cântărețul rock Ricardo Mollo și au împreună un băiețel în vârstă de 9 ani. La sfârșitul săptămânii trecute, artista și-a împlinit visul. Ea a fost întâmpinată cu flori și șampanie, în momentul în care ei și fiului ei  li s-au înmânat pașapoartele rusești.  De altfel, actrița a avut și un moment special, în care a vorbit în limba rusă.

Actrița și interpreta de origine spaniolă, născută în Uruguay, și-a împărtășit fericită vestea pe blogul său, dar și pe rețelele sociale. Natalia Oreiro a publicat mai multe imagini din timpul fericitului eveniment.

„De bună voie și nesilită de nimeni”, actrița din „Înger Sălbatic” a devenit cetățean rus

Natalia Oreiro a depus jurământul, în rusă și spaniolă, și și-a ridicat pașaportul la Ambasada Rusiei din Argentina. Actrița mai deține cetățeniile spaniolă și uruguaiană.

„Asemeni unui pod al dragostei între Rio de la Plata și Rusia, așa mă simt eu astăzi. Emoționată și plină de recunoștință pentru acest simbol al fraternității culturilor, ce au multe în comun. Viața mi-a dăruit această posibilitate unică, iar eu voi munci pentru ca relațiile noastre să devină din ce în ce mai puternice. Mulțumesc tuturor care m-au ghidat pe această cale și au devenit o parte importantă a acestei călătorii minunate”, este mesajul transmis de vedetă.

Sursa foto: Instgaram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre