Simona Ionescu / Redactor Șef

Ne-a umplut ochii de lacrimi. Ce declarație de dragoste emoționantă i-a făcut Harry mamei sale, Prințesa Diana

Ne-a umplut ochii de lacrimi. Ce declarație de dragoste emoționantă i-a făcut Harry mamei sale, Prințesa Diana
Prințul Harry a avut un mesaj special pentru ediția 2020 a Premiilor Diana (Diana Award), pe 1 iulie, când ar fi avut loc cea de-a 59-a aniversare a celebrei sale mame.

În timpul ceremoniei virtuale a premiilor puse sub motto-ul ”Acum e timpul și știm că puteți” Harry și-a concentrat mesajul către tinerii care activează pentru schimbarea mentalităților și care lucrează pentru a combate rasismul și nedreptatea. Ei fac exact ce a început să facă mama sa . Dacă Diana ar fi trăit ar fi ”luptat [în] colțul vostru” (n.r. expresie preluată din box), a spus ducele de Sussex.

” Ca mulți dintre voi, mama nu a ales calea ușoară. Știu că mama mea a fost o inspirație pentru mulți dintre voi și vă pot asigura că ar fi luptat alături de voi. Ca mulți dintre voi, nu a ales drumul cel mai ușor, cel mai popular sau cel mai confortabil. Dar ea s-a ridicat în fața oamenilor care aveau nevoie de ea”, a spus prințul.

La fel ca și mama sa, Harry a preferat libertatea în fața restricțiilor regale. La începutul anului 2020, fiul mai mic al prințului Charles și al Prințesei Diana a ales să își abandoneze funcțiile regale  din dragoste pentru soția sa Meghan Markle. Cuplul de Sussex și fiul lor Archie, în vârstă de 1 an, locuiesc acum în Los Angeles.

”Soția mea (Meghan Markle) a spus recent că generația noastră și cei de dinaintea noastră nu au făcut suficient pentru a șterge greșelile din trecut. Îmi pare rău. Îmi pare rău că nu am dus lumea în locul în care merită să fie. Rasismul instituțional nu are loc în societățile noastre, dar este încă endemic”, a continuat Harry care a declarat că va fi ”parte a soluției”.


Învață de la un celebru dietetician ce să mănânci la micul dejun

Violator celebru de la Hollywood obligat la daune de aproape 20 de milioane de dolari. Ce se întâmplă cu legislația românească în domeniu


Fostul membru al familiei regale i-a dedicat câteva cuvinte și lui James Frater din Londra, în vârstă de 24 de ani, recompensat pentru ”combaterea inegalității rasiale prin crearea de inițiative pentru creșterea reprezentării studenților negri la universitate”. ”Văd cea mai mare speranță în oameni ca tine și sunt încrezător în viitorul lumii și în capacitatea ei de a se vindeca”, i-a transmis Harry lui Frater.

Adresându-se tuturor celor 184 de premiați, Harry a mai spus: ”Sunt atât de incredibil de mândru că fac parte din aceste premii, deoarece onorează moștenirea mamei mele și dau tot ce este mai bun unor oameni ca voi.

Faceți cu toții o muncă incredibilă și într-un moment de mare incertitudine, ați găsit puterea și inspirația din interiorul vostru pentru a pune o notă pozitivă asupra lumii și îmi place că Premiile Diana vă poate ajuta să o faceți. Ca mulți dintre voi, (ea) nu a urmat niciodată drumul ușor, nici cel popular, nici cel confortabil – dar a stat pentru ceva și s-a ridicat pentru cei care aveau nevoie de ea”, a spus ducele de Sussex.

Sursa forto: Instagram  / Diana Awards

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre