Simona Ionescu / Redactor Șef

Necazurile au dat năvală de Crăciun peste cuplul-vedetă Anca Serea – Adi Sână

Necazurile au dat năvală de Crăciun peste cuplul-vedetă Anca Serea – Adi Sână
Anca Serea nu are o sărbătoare de Crăciun cum și-ar dori. Din nefericire mama vedetei are probleme de sănătate și cele două au ajuns la spital.

Tocmai acum când Crăciunul bate la ușă fosta prezentatoare le-a spus fanilor săi prin ce trece și recunoaște că e foarte îngrijorată. Vedeta nu a spus ce se întâmplă cu mama sa, însă a menționat că a avut urgentă nevoie de ajutorul medicilor. „Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine”, a spus Anca Serea, pe Instagram.

Anca Serea mai are o durere în suflet

De parcă problemele cu mama nu ar fi fost de ajuns, tocmai acum familia a rămas și fără bonă la copii. Femeia spune că femeia a lăsat totul și a plecat acasă, iar acest lucru a dat casa peste cap. Nici măcar nu se știe dacă bona se va mai întoarce, iar acest lucru îi dă mari bătăi de cap Ancăi.

Bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei

„Este și a fost o perioadă foarte agitată în viețile noastre. Așa că astăzi este o zi grea pentru noi, pentru familia noastră… Pentru că bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei. Are 3 fetițe și i-am scris o felicitare, așa că va fi o zi grea.

Sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei.  Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie. Cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare”,  a mărturisit soția lui Adi Sînă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre