Simona Ionescu / Redactor Șef

Nenorocirile se țin lanț în viața lui Messi. Iată ce îi face soția…

Nenorocirile se țin lanț în viața lui Messi. Iată ce îi face soția…
Nenorocirile se țin lanț în viața lui Messi. Nu mai are aproape nicio șansă să rămână la Barcelona încă un sezon, iar veștile proaste nu se opresc aici. Starul gazonului nu poate pleca pur și simplu, ci trebuie să plătească o sumă exorbitantă. În toată această situație complicată și deloc fericită ce credeți că îi face soția lui?

Nenorocirile se țin lanț în viața lui Messi. Marți seară, starul argentian a cerut clubului să i se activeze clauza conform căreia poate să plece gratis. Răspunsul conducerii FC Barcelona a venit prompt: nu se poate! Leo  Messi a fost informat că termenul în care clauza putea fi activată a trecut pe data de 1 iunie, conform contractului semnat.

Acum urmează ca avocații fotbalistului să vadă dacă pot invoca pandemia pentru a-i salva sportivului „niște” bani. Este vorba de 700 de milioane de euro. Atât ar avea de plătit sportivul ca să rezilieze contractul cu clubul în avans.

Avocații lui Messi insistă și pretind că acest termen  de 1 iunie trebuia prelungit, în condițiile pandemiei de coronavirus care a decalat și finalul de sezon. Este foarte probabil ca această speță să fie judecată de instanțele sportive. Messi are contract cu FC Barcelona doar până în 2021.

TyCSports scrie că Leo Messi se va prezenta, totuşi, la antrenamentele echipei odată cu reluarea pregătirilor sub comanda lui Ronald Koeman. Contractul pe care argentinianul îl are cu clubul catalan, valabil până în 2021, îl obligă pe Messi să se conformeze şi să înceapă antrenamentele.


Misha a ținut secretul acesta o lună. Ce declarație i-a făcut Connect-R!

Kim pare că e bine! Primele imagini cu dictatorul de la Phenian


Planul B. Guardiola pune la bătaie niște bani

Pe de altă parte, mai există și planul B. Radio Catalunya anunță că decarul Barcelonei l-a sunat deja pe Pep Guardiola pentru a afla care sunt planurile lui Manchester City. Messi i-a explicat fostului său antrenor că încearcă să plece gratis, dar a vrut să afle și dacă englezii ar fi dispuși să plătească o sumă de transfer. Se pare că Guardiola a răspuns pozitiv, asumându-și aproape jumătate din sumă, adică 300 de milioane  de euro.

Ce îi face nevasta lui Messi în acest momente de cumpănă

E interesant cum a reacționat soția lui Messi, când a aflat că fotbalistul pleacă de la FC Barcelona. Conform Cule Mania, Antonella Roccuzzo a luat o decizie radicală în acest moment. Ea a ales să dispară din viața publică și să-l susțină pe Messi până când argentinianul va semna cu altă echipă. Antonella nu a mai postat nimic în social media din data de 1 august. Este modul ei de a reacționa în momentele delicate ale familiei.

Ori de câte ori fotbalistul a trecut printr-o perioadă dificilă, acest lucru s-a văzut pe conturile sociale ale nevestei, care, brusc, înceta să mai posteze. Leo Messi și Antonella Roccuzzo se cunosc din copilărie, și s-au căsătorit în vara anului 2017.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre