Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepoatele Mioarei Roman sunt distruse. S-a lăsat cu atacuri de panică și ambulanță

Nepoatele Mioarei Roman sunt distruse. S-a lăsat cu atacuri de panică și ambulanță
De când Mioara Roman a trecut la cele veșnice, nepoatele fostei profesoare, Calina și Isabela nu-și pot reveni. A fost chemată și ambulanța.

Calina, fiica Catincăi Roman și Isabela, fiica Oanei Roman trăiesc momente grele de când bunica nu mai este. Ce se întâmplă cu fetele de când Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum.

„A făcut atac de panică, a vomitat, abia am liniștit-o”

Lacrimi și durere în familia Oanei Roman și a Catincăi de când Mioara Roman a murit. Calinca, fiica Catincăi s-a simțit foarte rău când a aflat nenorocirea și s-a ajuns chiar și un atac de panică. Pentru că s-a săturat să îi fie criticată fiica pentru că nu a participat la înmormântarea, Catinca Roman a spus adevărul.

Potrivit fiicei Mioarei Roman, fata „a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială”. Catinca spune că tânăra a fost la priveghi unde a stat câteva oare și a făcut un gest care a șocat-o chiar și pe mama sa: „A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut!”.

Nepoatele Mioarei Roman suferă cumplit după pierderea bunicii

„Eu i-am spus Calinei să nu vină”

Când a văzut cât de mult suferă, Calinca susține că a oprit-o pe fiica sa să participe la înmormântare. Nu putea suporta gândul ca nepoata să-și vadă bunica „cum o bagă în groapă. Nici eu nu am putut să mă uit, am stat mai în spate. Nu am avut puterea, am vrut să rămân în minte cu altă imagine a mamei”.

Oana Roman a chemat salvarea

Nici Isabela, fetița Oanei Roman nu este mai bine, iar sursele spun că după înmormântare vedeta ar fi chemat salvarea. Micuța Isabela a suferit enorm pentru că bunica a plecat la îngeri, dar și pentru că tatăl său, Marius Elisei nu a fost alături de ea și mama în cele mai grele momente din viață. Fostul soț al Oanei Roman nu a participat la înmormântare și nu a trimis nici o coroană cu flori. A fost văzut însă de mână cu actuala iubită, plimbându-se prin București ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Surese apropiate Oanei Roman au spus că Elisei nu a suportat-o niciodată pe soacra sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre