Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepotism pe Broadway, ca la TVR: Și Angelina Jolie și-a angajat fiica și doi băieți

Nepotism pe Broadway, ca la TVR: Și Angelina Jolie și-a angajat fiica și doi băieți
Era o glumă care spunea că la TVR dacă strigă cineva „mama” sau „tata”, foarte mulți ies la geam. Evident, copiii sau rudele celor cu vechime sunt angajați pe valoare și calitatea programelor propuse, s-a tot spus. La fel este și peste Ocean.

Nepotismul pe Broadway pare o practică bine împământenită, iar Angelina Jolie a pus-o în practică și tocmai ce și-a angajat fiica cea mică. Cele două au fost surprinse marți după-amiază, în New York.

Câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 48 de ani, a arătat ultra chic într-o ținută complet neagră, care includea o rochie vaporoasă și decoltată, cu un sacou negru, așezat pe umerii ei, în timp ce și-a purtat lucrurile esențiale într-un clutch YSL din piele. Vedeta purta tocuri înalte Christian Louboutin de culoare nude, această pereche de pantofi fiind printre preferatele ei.

Fiica sa cea mică, Vivienne, 15 ani, a păstrat o ținută casual cu un guler crewneck alb, pantaloni negri largi și adidași Converse. Ea este unul dintre cei șase copii pe care Angelina îi împarte cu fostul soț Brad Pitt, de care s-a despărțit în 2016, după doi ani de căsătorie și un deceniu împreună.

Se pare că actrița și regizoarea Angelina Jolie își transformă încet, dar sigur, cariera la Hollywood într-o afacere de familie.

După ce fiii Maddox și Pax au lucrat în departamentul asistent de regie pentru viitorul ei film dramatic de război Without Blood, fiica Vivienne va fi acum alături de mama ei ca asistentă voluntară pentru noul musical de pe Broadway The Outsiders, pentru care Jolie este producător principal.

Ieri, miercuri, Angelina Jolie a fost văzută făcând turul cartierului artistic Soho din centrul Manhattanului împreună cu fiul său Pax, care a lucrat, de asemenea, în secret, ca artist sub numele de Embtto, potrivit Page Six.

Angelina Jolie și-a angajat fiica pe Broadway

Acum tocmai s-a aflat că Angelian Jolie a angajat-o pe tânăra de 15 ani ca asistentă la viitorul său musical de pe Broadway. Este vorba despre o adaptare muzicală a filmului The Outsiders din 1983 al lui Francis Ford Coppola. Nu numai că aceasta este prima ei implicare pe Broadway, dar este și prima dată când Angelina lucrează la un proiect cu Vivienne.

Vivienne e unul din copiii pentru care Angelina Jolie continuă procesul de custodie cu fostul ei soț, Brad Pitt

Potrivit ET, Vivienne va fi asistenta voluntară a Angelinei și se va implica direct în producție. „Viv îmi amintește de mama mea (Marcheline Bertrand) prin faptul că nu se concentrează pe a fi în centrul atenției, ci pe a fi un sprijin pentru ceilalți creativi, a declarat actrița într-o declarație pentru publicație. Ea este foarte atentă și serioasă în ceea ce privește teatrul și lucrează din greu pentru a înțelege cât mai bine cum să contribuie”. O sursă Daily Mail a dezvăluit că Vivienne „adoră teatrul muzical” și că Angelina o duce la producții „de când era mică”.

Roman scris de un puști de 15 ani

Musicalul se bazează pe romanul lui S.E. Hinton și pe drama polițistă din 1983 a lui Francis Ford Coppola, care a fost scrisă de Francis Ford Coppola. Acel film a avut în rolurile principale un who’s who al tânărului Hollywood de la acea vreme: Tom Cruise, Diane Lane, Rob Lowe, Patrick Swayze, Matt Dillon, Emilio Estevez, C Thomas Howell și Ralph Macchio.

Musicalul a avut premiera mondială la La Jolla Playhouse la începutul acestui an, iar o sursă a declarat pentru ET că Angelina și Vivienne „s-au îndrăgostit amândouă de musical” atunci când l-au văzut. „Ulterior, Angelina și Vivienne s-au întâlnit cu S.E. Hinton, care avea cam vârsta lui Vivienne când a scris romanul, a afirmat sursa. Ca urmare a vizionării spectacolului și a conversației cu S.E. Hinton, Angelina a fost inspirată să preia un rol de producător principal pentru viitoarea lansare pe Broadway”.

Distribuția de pe Broadway a spectacolului The Outsiders și datele spectacolului nu au fost încă dezvăluite. „Sper să pot contribui și în același timp să continui să învăț de la această echipă extraordinară, cu care lucrez de când fiica mea m-a adus să văd filmul la La Jolla Playhouse, a declarat Angelina Jolie într-un comunicat la începutul acestei luni. Nici nu pot să încep să exprim cât de încântată sunt de debutul acestui musical pe Broadway și abia aștept să împărtășesc cu lumea această nouă adaptare a filmului The Outsiders”.

Sinopsisul filmului The Outsiders

O gașcă de adolescenți din Oklahoma rurală, Greasers sunt în permanență în conflict cu Socials, un grup rival. Când Greasers Ponyboy (C. Thomas Howell) și Johnny (Ralph Macchio) se implică într-o încăierare care se termină cu moartea unui membru Social, băieții sunt nevoiți să se ascundă.

În curând, Ponyboy și Johnny, împreună cu intensul Dallas (Matt Dillon) și ceilalți prieteni Greaser, trebuie să se confrunte cu consecințele vieții lor violente. În timp ce unii Greaser încearcă să obțină izbăvirea, alții au parte de un sfârșit tragic.

Musicalul The Outsiders are o poveste de Adam Rapp cu Justin Levine, muzica și versurile de Jonathan Clay, Zach Chance și Levine. Regia va fi semnată de Danya Taymor.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre