Simona Ionescu / Redactor Șef

Nick Cannon face o dezvăluire bombă despre fosta soție Mariah Carey

Nick Cannon face o dezvăluire bombă despre fosta soție Mariah Carey
Chiar dacă sunt divorțați, Nick Cannon și Mariah Carey au rămas în relații apropiate și îi cresc împreună pe gemenii Moroccan și Monroe. Nick are însă gânduri mari și a făcut o dezvăluire.

Mariah Carey e și acum în sufletul lui Nick Cannon, iar ultima sa dezvăluire întărește acest lucru. Totul depinde acum de celebra cântăreață.

„Nu, nu te poți întoarce acasă”

Fostul star Wild ‘N Out a declarat pentru E! News că speră ca în viitor să se împace cu Mariah Carey, pentru că „locul nostru este împreună”. El a adăugat și că ar fi „prost dacă nu aș face-o”. Ar fi însă o „mică” piedică pentru ca visul lui să se împlinească și anume faptul că Mariah nu pare interesată.

„Ea nu mă vrea”, a adăugat Nick, în timp ce gazda sa, Courtney Bee, a sugerat în glumă că ar putea avea legătură cu cei 10 copii pe care i-a avut de când s-au despărțit. Referitor la moștenitori, Nick i-a numit „o întreagă echipă de baseball”, adăugând că Mariah ar putea să-i spună „Nu, nu te poți întoarce acasă”.

Prezentatorul The Masked Singer, Nick Cannon are 12 copii

Mariah, alături de Nick Cannon și cei mai frumoși gemeni. Sursă foto: www.hellomagazine.com

Mariah și Nick au fost împreună din 2008 până în 2014, când comediantul a intentat divorțul care, potrivit cântăreței, ar fi putut fi evitat.

„Sincer, cred că Nick și cu mine am fi putut rezolva problema între noi doi, dar orgoliile și emoțiile s-au inflamat. A fost greu. Amândoi am vrut să ne asigurăm că totul este în regulă pentru familia noastră. Întotdeauna vom fi o familie și vom face lucrurile să meargă”, a scris vedeta în cartea sa, The Meaning of Mariah Carey.

„Scopul meu în viață este doar să-mi iubesc copiii, să fiu alături de ei și să le ofer tot ce pot”

Chiar dacă nu e ușor să fii răspunzător pentru soarta a 12 copii, Nick a spus la un moment dat despre paternitate că este principala lui preocupare: „Prima când deschid ochii, când mă trezesc în fiecare dimineață, ei sunt prioritatea mea numărul unu.

Înțeleg că stilul meu de viață nu este tipic pentru societate și poate fi privit ca neortodox în unele privințe. Dar scopul meu în viață este doar să-mi iubesc copiii, să fiu alături de ei și să le ofer tot ce pot”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre