Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebritățile au pretenții ciudate atunci când apar undeva. Mariah Carey a cerut „asistent pentru urcat scările”

Celebritățile au pretenții ciudate atunci când apar undeva. Mariah Carey a cerut „asistent pentru urcat scările”
Atunci când vine vorba de apariții sau concerte pe care le susțin, celebritățile au pretenții care mai de care mai ciudate, care de multe ori stârnesc râsul. Un astfel de caz, dar nu singurul, este cel al cântăreței Mariah Carey, care a cerut un „asistent pentru urcat scările”.

Industria de la Hollywood este una enormă, cu mii de angajați implicați pentru ca celebritățile să aibă tot ce le trebuie atunci când au apariții publice. Pe măsură ce vedetele se obișnuiesc cu luxul, pretențiile lor cresc până ajung, în unele cazuri, la unele absurde sau de tot râsul. 

De la refuzul de a urca scările sau șoferi tăcuți, la cererile de cățeluși în culise sau scaune de toaletă personale și portabile, unii celebrități nu se tem să-și impună voința atunci când vine vorba de ceea ce își doresc. 

Tom Hardy nu vrea să fie privit

Fotograful care a inspirat noul film al lui Tom Hardy, Bikeriders, a făcut unele afirmații despre comportamentul actoruluu pe platoul de filmare.

Tom Hardy nu suportă să fie privit

Faimosul fotograf Danny Lyon, în vârstă de 82 de ani, a afirmat că i s-a spus să nu se uite la Tom, în vârstă de 46 de ani, în timpul unei vizite pe platoul de filmare din Cincinnati, unde se turna filmul. În noua sa carte autobiografică, intitulată „Asta este viața mea despre care vorbesc”, Danny a detaliat călătoria pentru a-l întâlni pe actorul britanic unde filma acesta.

Cu toate acestea, el a dezvăluit că nu l-a întâlnit niciodată pe Tom deoarece a fost avertizat să nu se uite deloc la el, ba chiar a fost îndrumat să îl privească ascuns după un copac. Nu este clar dacă această cerere a venit din partea producției sau de la Tom însuși, dar cu siguranță a ridicat câteva semne de întrebare.

Jennifer Lopez nu urcă pe scenă dacă nu are cabina vopsită și mobilată în alb imaculat 

Lista de cerințe a faimoasei cântărețe, denumită „rider”, impune ca aceasta să aibă o cameră de machiaj complet albă.

Jennifer Lopez
Cântăreața latină Jennifer Lopez nu urcă pe scenă dacă nu are cabină de machiaj albă

Pe lângă o canapea și mese albe, se spune că Jennifer, în vârstă de 54 de ani, insistă asupra perdelelor albe, lumânărilor albe și trandafirilor albi – și este cât se poate de serioasă în legătură cu această cerere. Ba chiar se spune că, odată, aproape că a refuzat să cânte. Motivul? Cabina de machiaj din culise nu fusese redecorată în alb, scrie DailyMail. 

Mariah Carey nu urcă scările decât cu asistent dedicat 

Este cunoscută pentru că ‘nu urcă scări’, dar modul în care se deplasează nu este singura cerință la care Mariah Carey acordă o atenție deosebită.

Mariah Carey este de departe cea mai pretențioasă

Zvonul cu privire la cerințele de transport ale lui Mariah a fost lansat de Alan Carr care, după apariția cântăreței la emisiunea Channel 4’s The Friday Night Project în 2008, a pretins că ea a cerut un ‘asistent pentru scări’.

100 de porumbei albi, dar și asistent care să-i ofere gumă de mestecat, printre cerințe

Dar vedeta, în vârstă de 54 de ani, a avut și alte cerințe. Cântăreața a cerut o cameră în culise împărțită în două: o parte de relaxare și alta pentru machiaj/cabină de probă. 

De asemenea, se spună că Mariah  ar mai fi cerut la un moment dat și 20 de pisici albe, 100 de porumbei albi în camera ei de machiaj, dar și un asistent care să-i ofere gumă de mestecat.

Beyonce vine cu propriile scaune de toaletă

Beyoncé este deja un superstar, dar odată cu acest statut pot apărea unele cereri destul de ciudate în timpul turneelor. Fanii au fost șocați când s-a dezvăluit că Beyoncé, în vârstă de 42 de ani, avea scaune de toaletă aduse în turneu ca parte a bagajului ei.

Beyonce își aduce scaun de toaletă de acasă

O sursă a declarat pentru The Sun anul trecut: ‘Beyoncé este o artistă de elită și poate cere literalmente orice. Echipa ei depune un mare efort pentru a se asigura că are propriile sale produse de igienă, iar un scaun de toaletă personal se întâmplă să fie unul dintre ele.

Beyoncé transportă scaunele de toaletă într-un sac de golf personalizat care este acoperit cu foi negre pentru discreție. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre