Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicolae Guță, luat la rost de una dintre fostele neveste. Nimeni nu și-a permis vreodată să-l jignească așa. Video

Nicolae Guță, luat la rost de una dintre fostele neveste. Nimeni nu și-a permis vreodată să-l jignească așa. Video
În timp ce Narcisa, una dintre fostele neveste îl face pe Nicolae Guță cu ou și cu oțet, manelistul își vede liniștit de treabă. Și se gândește și la al 13-lea copil.

Nicolae Guță vrea să trăiască liniștit și departe de griji, așa că a decis să părăsească vila de lux și să trăiască într-o baracă. Narcisa, una dintre fostele neveste șterge cu el pe jos.

După ce a făcut un video în care a arătat cât de modest trăiește în doar două camere, Nicolae Guță a explicat și motivul pentru care a renunțat la vila din Petroșani. Cel supranumit împăratul în lumea manelelor, a mărturisit într-o emisiune televizată, alături de actuala soție, că a ales să lase casa primei sale soții, Mariana, pe care o consideră „sultana mamă”.

Cântărețul susține că acesta și mama primilor săi copii au rămas în relații foarte bune, se respectă, se ajută, iar el a simțit că trebuie să facă acest lucru. În plus, se simte extraordinar de bine în locuința lui modestă.

„Mariana e sultana mamă”

„Acolo s-a născut Nicoleta, Marian, Dana, Nicu, cei patru copii pe care îi am cu Mariana. Când eu am luat-o pe Mariana aveam 14 ani și ceva.(…) Nu am părăsit casa. În acea casă stă Mariana, mama primului set de copii. Nu am părăsit-o, între noi nu mai sunt relații intime, dar este respectul nostru. Avem copii, avem familie, avem nepoți. (…) Mariana e sultana mamă.

„Eu în baracă stau foarte mult, acolo e reședința”

Guță a strâns 180.000 de dolari în doar patru ore de pe TikTok

Acolo mă simt eu bine. Mariana e cu treaba ei acolo, eu dorm enervant de puțin și când dorm, dorm ca un lup cu urechile ciulite. La prima muscă eu mă trezesc. (…) Acolo ascult și muzică. Eu când mor am zis că vreau să mor cântând, că eu datorez muzicii tot. Muzica a făcut din mine ceea ce sunt astăzi. Muzica m-a făcut mult mai precaut.(…) Eu în baracă stau foarte mult. Acolo e reședința”, a declarat Nicolae Guță.

Guță vrea și al 13-lea copil

Alături de Cristina, ultima nevastă, Nicolae Guță trăiește de opt ani, iar din dragostea lor au venit pe lume doi copii. Nicolae Guță are 12 moștenitori și vrea să-l facă și pe al 13-lea. „Mai avem plănuit încă un copil și gata. Eu mi-aș fi dorit din toată inima să am mulți frați”, a mai spus Nicolae Guță.

Narcisa, mesaj dur pentru Nicolae Guță: „Javră de om ce ești”

https://www.tiktok.com/@narcisabalaban2/video/7353330067683970336?_r=1&_t=8lCQxGt7F3p

Fosta parteneră de viață, Narcisa de care Nicolae Guță s-a despărțit în relații nu tocmai plăcute, i-a transmis artistului un mesaj pe contul de socializare. Femeia, nervoasă, îi atrage atenția că nu se ocupă deloc de băiatul pe care-l au împreună: „Nesătulule, javră de om ce ești”. „Ce tot una două te bați cu cărămida în piept că tu nu ai nevoie de bani, că tu ești pentru copii. Care copii, mă, ăștia doi, ultimii? Dar ăsta din casă cu cine e făcut?

Mă nesătulule care ești, javră de om ce ești, ai mai făcut tu odată război cu mine și cu trotinetele tale. Îți spun atât: dă-i banii pe care-i are Alberto la tine. Și fă în așa fel încât să-l ajuți și pe ăsta. Nu te mai da tată heroin. Fii și pentru ăsta cum ești pentru ăia mici, nebunule. Ce urmărești mă, Benone Sinulescu?”, a fost mesajul Narcisei, care a stârnit amuzamentul fanilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre