Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicolae Guță primește tot mai multe amenințări. Are un dușman și manelistul știe ce vrea de la el

Nicolae Guță primește tot mai multe amenințări. Are un dușman și manelistul știe ce vrea de la el
Banii pe care i-a făcut pe TikTok, i-au făcut probleme lui Nicolae Guță. A început să fie amenințat.

Nicolae Guță tinde către liniște, dar nu are parte de ea. Recent, manelistul s-a plâns că cineva îi vrea răul și primește amenințări pe bandă rulantă.

Unul dintre cei mai iubiți maneliști ai României a mărturisit că l-ar fi identificat pe cel care-l amenință, și ar putea fi vorba de „un oarecare Vulcan”. Nicolae Guță spune că bărbatul nu l-ar lăsa în pace pentru că vrea să demonstreze cine e cu adevărat, dar mai ales pentru a-și îmbunătăți situația financiară.

„Se ține de capul meu. S-a autoproclamat sau se crede el președinte”

„E mai bine de o săptămână de când se ține de capul meu. Se ține de capul meu. Are rost să îi spun numele sau nu. Un oarecare Vulcan, care s-a autoproclamat sau se crede el președinte. Acolo, în biografia lui, are președinte, are judecător, are procuror. Una peste alta, eu știu ce vor”, a spus Nicolae Guță într-un live pe TikTok.

„Vor să ajungă la bani

Cineva îl amenință pe Nicolae Guță

Nicolae Guță e convins toată nebunia a început de când a făcut un live pe contul de socializare, în urma căruia a câștigat foarte mulți bani. Pe de altă parte, împăratul manelelor crede că cel care îl amenință vrea să fie mai cunoscut decât el. „Vor urmăritorii cât mai mulți, vor să fie cunoscuți, vor să aibă, știu eu, vor să ajungă la bani, pentru că aici se învârt toate răutățile pe care le fac acești oameni. Băi, fraților, s-au pus oamenii pe mine, patru-cinci oameni și au început cu înjurături, înjurături din alea de nici nu pot să spun”, e de părere Nicolae Guţă.

Cântărețul s-a mutat într-o baracă

Fanii cântărețului au rămas fără cuvinte când au văzut că Guță i-a lăsat vila de un lux orbitor primei soții și s-a mutat într-o casă cu două camere. Nicolae Guță a mărturisit că a făcut acest gest pentru că cei doi se respectă și se ajută permanent, iar el vrea doar să trăiască liniștit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre