Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu i-a găsit punctul slab Biancăi Drăgușanu. Iubita lui Bădălău a trecut la amenințări

Claudia Pătrășcanu i-a găsit punctul slab Biancăi Drăgușanu. Iubita lui Bădălău a trecut la amenințări
Încurcate sunt căile dragostei, dar ca în trioul Bădălău-Claudia Pătrășcanu-Bianca Drăgușanu nu s-a mai văzut. Cuceritorul afacerist o să rămână blocat.

Un story făcut de Bianca Drăgușanu a făcut-o pe Claudia Pătrășcanu să-și iasă din minți, iar Bădălău a căzut la mijloc. Cântăreața a spus răspicat că dacă vrea, îl recucerește pe fostul soț.

Totul a început de la un story recent al Biancăi, în care vorbește de biserică, unghii roase și „Povestea noastră”. Claudia însă a luat foc pentru că s-a gândit că a fost cu bătaie lungă către ea, ținând cont de faptul că acesta este titlul melodiei lansată recent de fosta soție a afaceristului. Mama copiilor lui Bădălău a ținut să precizeze că tot ceea ce a fost între ea și Bădălău a fost dragoste adevărată și nu o poveste banală.

„Din povestea noastră au ieșit doi copii superbi”

”(…) oricine se leagă de melodia Povestea Noastră trebuie să știe că a fost compusă cu dragoste și din dragoste. Este unică în felul ei. (…) Povestea noastră a pornit prin simplitate și iubire curată, nu a fost o poveste banală.

Bădălău, motiv de dispută între fosta soție și actuala iubită?

Din toată povestea noastră au ieșit doi copii superbi, pe cale naturală și din puterea Divină. A fost dorință, pasiune și iubire! Doar așa ies copiii doriți!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan. Merită reamintit că Bianca a declarat, în trecut, că ar vrea să apeleze la inseminare in vitro pentru a deveni din nou mamă.

„S-ar putea să-i trezesc amintirile fostului meu soț”

Claudia susține că a divorțat de fostul soț pentru a-l lăsa să-și trăiască viața frumos dar, dacă și-ar pune în cap, l-ar recuceri. Mai ales că Bădălău nu rezistă niciodată ispitei, iar teroarea nu o suportă. Tot ce ar avea de făcut este să lase deoparte gândurile și orgoliul. Iar dacă va mai fi deranjată de cineva, a găsit soluția ideală: „Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care!

Adoră lenjeria sexy de la La Perla! Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori!”.  Așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, Bianca Drăgușanu a luat foc și a trecut la amenințări. Ea susține că postarea nu avea nici o legătură cu Claudia Pătrășcanu și pune punctul pe I: „Are o ordonanță de respectat, pe care văd că o încalcă (…) în condițiile în care încalcă legea, în ceea ce mă privește, nu va rămâne nepedepsită”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre