Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicolai Tand și Sorin Brontei de la Asia Express 2024 au avut nevoie de Salvator. „Jungla este aproape, credeți-mă”

Nicolai Tand și Sorin Brontei de la Asia Express 2024 au avut nevoie de Salvator. „Jungla este aproape, credeți-mă”
Nicolai Tand și colegul Sorin Brontei au fost salvați de la eliminare de Zeul verde, la Asia Express 2024. Ca și alți concurenți, băieții vor purta după ei un „handicap”. Nimeni altul decât Jean de la Craiova.

A început etapa a cincea Asia Express 2024 – Drumul Zeilor, iar cele șapte perechi concurente au început întrecerea în Malaezia. Cea mai mare surpriză au avut-o Nicolai Tand și Sorin Brotnei, care au fost obligați să poarte după ei un „handicap”.

„Eu sunt în vacanță, vreau să fiu turist în Malaezia”

Băieții s-au bucurat enorm când l-au văzut pe Jean de la Craiova și n-au greșit. Pentru că artistul, a venit cu norocul după el.

”Eu sunt în vacanță, vreau să fiu turist în Malaezia și să mă simt fericit”, a declarat Jean de la Craiova, bucuros că va putea să facă atâtea fotografii câte îi poftește inima. Doar că în scurt timp a realizat unde a ajuns și și-a schimbat părerea radical.

Pentru că în timpul filmărilor în Malaezia a fost Ramadan-ul, lucrurile s-au complicat pentru cei trei mușchetari. Nu doar că nu au găsit mâncare în timpul zilei, dar s-a dovedit a fi mult mai greu să „prindă” cazare, pentru că oamenii stăteau în rugăciune.

„Eu credeam că mă duc la hotel”

După primul drum alături de Nicolai și Sorin, Jean de la Craiova a înțeles cu adevărat unde a ajuns.

„Eu credeam că mă duc la hotel, să cad într-un pat, așa, frumos. Jungla este aproape, credeți-mă”, a reacționat cântărețul. După multe căutări, le-a ieșit în cale și persoana care le-a oferit cazare pentru o noapte.

Pentru că așa cere Coranul, să-ți ajuți aproapele… Deși n-a fost deloc încântat de locul unde s-au odihnit, Jean de la Craiova nu a schițat nici un gest.

„Sper să vă dau putere”

„Dacă am văzut că ei se bucură atât de mult, ce să mai fac și eu figuri?”, s-a destăinuit artistul. După ce liniștea s-a așternut și băieții s-au pregătit de somn, Nicolai Tand a recunoscut:

„Când l-am luat pe Jean, l-am luat ca noroc. Până acum dormeam pe jos”. Artistul n-a stat deloc pe gânduri și și-a încurajat colegii: „Sper să vă dau putere”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri