Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Cherry începe anul nou cu stângul. După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, a dat de altă belea

Nicole Cherry începe anul nou cu stângul. După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, a dat de altă belea
Sfârșit de an cu ghinion pentru Nicole Cherry. Tocmai în Ajun de Revelion, artista a avut un accident și a rămas cu mașina pe butuci. Tocmai acum când spune că avea nevoie ca de aer de autoturism.

Din păcate, pentru o perioadă mașina nu va putea folosi, iar acest lucru o scoate din sărite pe cântăreață. În plus, ea spune că s-a speriat îngrozitor, chiar dacă accidentul nu a fost unul grav, pentru că se afla la volan.

“Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic, nu era, nu știu…. A fost o neatenție, nu știu”

„Doamne, am avut o zi…Nu vreți să vă imaginați! Am lovit mașina, o porcărie. M-am urcat pe ceva pe care nu trebuia să mă urc. Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic, nu era, nu știu…. A fost o neatenție, nu știu. Efectiv, e un făcut… și asta mi-a stricat tot cheful. Chiar aveam nevoie de mașină în perioada asta. Aia e”, a spus Nicole Cherry pe contul de socializare.

Cu perfuzia la mână

Nicole Cherry s-a confruntat luna aceasta și cu probleme de sănătate. Pentru că a muncit mult prea mult, iar stresul s-a acumulat, a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ea a publicat chiar și un videoclip în care apare cu perfuzia la mână.

„Petrecere de seară, nu vă panicați, vin! Din seria: Ori la bal, ori la spital, am ales balul”, a spus atunci frumoasa cântăreață.

Filmul în care a jucat va avea premiera în câteva zile

Una peste alta însă, 2022 a fost un an extrem de bun pentru Nicole Cherry. Artista s-a căsătorit cu alesul inimii sale, și-a botezat minunea de copil și a devenit și actriță. Nicole a jucat în filmul Romina, viața mea, peliculă care urmează să aibă premiera în câteva zile, iar vedeta abia așteaptă. „De Crăciun, cel mai probabil o să mă vedeți în cinema pentru că o să fie lansat filmul „Romina, viața mea”.

Momentan, sunt într-o perioadă extrem de aglomerată, cu concerte, cu filmări, stau și cu Anastasia, deci e o perioadă aglomerată, dar frumoasă. Încerc să mă bucur de fiecare parte așa cum mi-o dă Dumnezeu, să o iau de-a gata. Încerc să mă și odihnesc atunci când pot pentru că este o perioadă solicitantă.”, a spus Nicole Cherry pentru Ego cu o lună în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre