Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Cherry, urmărită de cifra cinci. Care e cea mai mare calitate a soțului

Nicole Cherry, urmărită de cifra cinci. Care e cea mai mare calitate a soțului
La 25 de ani, Nicole Cherry are tot ce-și poate dori o tânără femeie. O carieră de vis, o familie perfectă și un copil ca un înger. Cântăreața povestește că tot timpul a fost urmărită de cifra cinci.

Cifra cinci e „cifra noastră”, spune Nicole Cherry, motiv pentru care dorește ca nunta cu soțul său, Florin Popa, să fie tot într-o zi de cinci.

Artista e născută pe 5 decembrie, soțul său pe 5 iunie și e convinsă că această cifră le-a purtat noroc. Motiv pentru care își dorește ca nunta să aibă loc anul viitor, adică în 2025. Și, dacă se poate, tot într-o zi de 5. Pentru că odată în viață se vede mireasă, Nicole Cherry își dorește o nuntă mare, „care să ne facă fericiți așa cum ne-am imaginat”.

Visul artistei este ca evenimentul să aibă loc în afara țării

Nicole Cherry are cea mai minunată familie

O mare dorință a simpaticei cântărețe ar fi ca nunta să fie în străinătate, însă deocamdată nu știe dacă se va putea realiza. „Mi se pare perfectă luna iunie. Ne dorim mult în 2025. Cinci este cifra noastră, să zicem. Să fie ceva cu 5, c-o fi luna, anul, mai vedem. Ca și locație îmi doresc foarte mult în afara țării. Nu știm dacă vom reuși. Avem o familie numeroasă și ne dorim ca toate persoanele importante din viața noastră să fie prezente.”, a spus artista pentru Fresh by Unica.

Când s-au văzut prima dată a fost „o sclipire”

Nicole e convinsă că atunci când l-a văzut pe Florin, între cei doi a fost „o sclipire” și i-a plăcut foarte mult că bărbatul o făcea să râdă. Ulterior a descoperit că este un „om sincer, amuzant, un bărbat care știe ce vrea, un iubit romantic, dar și pragmatic”.

Care știe cum să facă o femeie fericită, pentru că mereu îi face surprize, de la flori la prăjituri la cine romantice. Știe că are lângă el femeia perfectă, „nu că mă laud, însă fac de toate, gătesc, fac și curățenie, fac și cumpărături”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre