Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Kidman este nostalgică. Vorbește despre povestea de dragoste cu Tom Cruise

Nicole Kidman este nostalgică. Vorbește despre povestea de dragoste cu Tom Cruise
Nicole Kidman a discutat despre amintirile plăcute pe care le are cu Tom Cruise pe platoul filmărilor thrillerului lor erotic din 1999, Eyes Wide Shut.

La curse cu karturi, la 3 dimineața

Kidman a dezvăluit într-un interviu că era „fericită în căsătoria” cu Tom Cruise la momentul filmării și că mergeau chiar la curse de karturi la ora 03:00, după filmarea scenelor.

În ciuda rolului unui cuplu căsătorit care se confruntă cu infidelitatea, Kidman, acum în vârstă de 53 de ani, a insistat că rolurile lor nu au interferat cu propria lor relație.

„Ne-am căsătorit fericiți. Am fost fericiți în căsnicie. Mergeam la curse de karturi după acele scene. Am închiriat un loc și am mers la curse la 3 dimineața. Nu știu ce să mai spun. Poate că nu am capacitatea de a privi înapoi și de a diseca momentul. Sau nu sunt dispusă”, a povestit actrița.

Locuiau într-o remorcă

Filmările au avut loc pe parcursul a doi ani, ceea ce înseamnă că Kidman și Cruise locuiau împreună. Actorii împărțeau un spațiu îngust, dar în ciuda acestui fapt, cuplul s-a bucurat de timpul petrecut împreună.

„Am avut doi copii și locuiam într-o remorcă, făcând spaghete pentru că lui Stanley îi plăcea uneori să mănânce cu noi. Lucram cu cel mai mare regizor și învățam despre viața noastră și ne bucuram de viața noastră pe platou”, a spus Nicole Kidman.

Inițial, cuplul a planificat să lucreze la film doar trei luni

„S-a transformat într-un an, un an și jumătate. Dar m-am dedicat la ceea ce era, am avut momente incredibile”, explică ea.

Kidman și-a concentrat viața în jurul casei și al vieții profesionale după ce s-a căsătorit cu Tom în 1990, la vârsta de 23 de ani.

„Pentru că eram căsătorită la 23 de ani, nu mergeam la petreceri sau nu ieșeam prea mult. Eram cam acasă. Am avut primul copil la 25 de ani și eram căsătorită, eram într-o familie. Deci, sentimentul meu de a trăi era să lucrez sau eram acasă”, a spus ea în 2018.

Kidman și Cruise s-au căsătorit în anul 1990, după ce s-au întâlnit pe platoul filmului lor de acțiune, Days Of Thunder. Cei doi au o fiică, Isabella Jane (în vârstă de 27 de ani) și un fiu, Connor Cruise (în vârstă de 25 de ani), ambii înfiați.

În plus față de Eyes Wide Shut, cuplul a jucat în filmul Far and Away în timpul căsătoriei, transpunând, încă o dată, în scene sentimentele lor amoroase.

După divorțul din 2001, amândoi s-au recăsătorit. Cruise s-a căsătorit cu Katie Holmes, de care a divorțat între timp, iar Kidman este căsătorită cu cântărețul de country, Keith Urban, din 2006 și au două fiice împreună.

Raluca Bădulescu, despre relația cu Cătălin Botezatu și momentul măritișului

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre