Jurata de la „Bravo, ai stil!” a fost felicitată de fanii săi pentru aniversarea a 46 de ani. ”Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru toate urările de ziua mea și pentru toată dragostea, sunt cea mai fericită și recunoscătoare din lume , pur și simplu atât pot spune : VĂ ADOR de o viață și pentru toată viața”, le-a răspuns Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, relația cu Cătălin Botezatu

Viața Ralucăi Bădulescu s-a schimbat spectaculos de când a început să lucreze într-o televiziune. Mulți au crezut că are o relație cu creatorul de modă Cătălin Botezatu, și el jurat în emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu a spus adevărul. ”Ne-am cunoscut la o prezentare de modă prin 2004. El e regele meu soare. Când l-am cunoscut, eram emoționată, terminată. Între noi s-a închegat nu o prietenie, o familie. El e nașul copilului nostru, este nașul lui Alex și suntem nedespărțiți de 18 ani de zile. Nu există zi fără să vorbim la telefon, dacă este plecat, nu există zi fără să ne vedem, dacă este aici. Pur și simplu suntem tot timpul împreună. În afară că este superb, fizic, că este un designer extraordinar, omul Cătălin Botezatu este o minune”, a declarat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, bărbații din viața ei

Raluca Bădulescu a vorbit despre familia ei și a povestit dspre bărbații din viața ei.

Raluca Bădulescu a trăit acum ani de zile o poveste de dragoste alături de Vali Pungă. Rodul iubirii lor este băiatul, Alex. În final, cei doi s-au despărţit, au luat-o pe drumuri separate. Vali Pungă este un fost manechin şi după despărţirea de femeia care i-a dăruit un copil,  a plecat în Spania, unde are o agenţie de modele masculine de ani buni.

În prezent, Raluca Bădulescu este căsătorită cu Florin Stamin.

 

„Noi ne-am cunoscut într-un club, în Bucureşti. El tocmai venise din Italia, după aceea am mers într-o scurtă vacanţă în Italia, după aceea am plecat la Ibiza într-o scurtă vacanţă. A fost dragoste la prima vedere. Eu chiar cred în dragostea la prima vedere! Eu am ştiut de prima dată când am vorbit cu el că el e acela. Nu puteam să îi spun chestia asta, era de nebuni. Aveam 34 de ani când l-am cunoscut pe Florin. (..) Noi am stat doi ani de zile la Madrid. Nu am stat la Craiova. Am stat la Madrid, el avea o cafenea. Apoi a veni şi fostul meu soţ şi a stat acolo, şi părinţii şi copilul a venit apoi. Apoi ne-am întors acasă pentru că eu cheltuiam mai mult decât putea produce orice cafenea de acolo”, a spus Raluca.

Raluca Bădulescu a fost cerută de soție în baie

„Cererea? Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, săteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa din dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, a măturisit Raluca Bădulescu.

Raluca şi Florin s-au cununat civil în urmă cu aproximativ 12 ani, însă din cauza greutății pe care o avea atunci, a amânat să organizeze și cununia religioasă. Nunta a avut loc abia în momentul în care vedeta și-a făcut niște schimbări la nivelul fizicului, deoarece dorea să arate exemplar la ceremonie.


Exclusiv. Bianca Drăgușanu, fără bun simț. Iată ce a făcut în Turcia

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri