Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Kidman, ordin de restricție pentru hărțuire. Taylor Swift, vizată și ea

Nicole Kidman, ordin de restricție pentru hărțuire. Taylor Swift, vizată și ea
Faimoasa actriță Nicole Kidman a trecut prin momente delicate care au dus până la un ordin de restricție pentru hărțuire. Nu a fost singura, căci Taylor Swift a pățit-o și ea. Deși există o diferență considerabilă de vârstă între ele, pe cele două le leagă aceeași persoană.

Nicole Kidman este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood și din întreaga lume. Cu o carieră de peste patru decenii în spate, aceasta nu mai are nevoie de nicio prezentare oriunde ar merge. Din păcate, celebritatea vine la pachet și cu o serie de lucruri mai puțin plăcute. Iar de multe ori se ajunge la situații care implică organele de ordine. Nicole Kidman a fost nevoită să obțină ordin de restricție pentru hărțuire.

Iar Taylor Swift nu a fost nici ea scutită de altercații. Cântăreața este în mijlocul unei investigații a poliției, după ce un paparazzo pe nume Ben McDonald l-a acuzat pe tatăl vedetei că l-ar fi lovit cu un pumn in față. Totul s-ar fi petrecut în North Shore, Sydney, când Taylor și tatăl ei, Scott, în vârstă de 71 de ani plecau de la o petrecere.  

Tatăl lui Taylor Swift a fost nevoit să își apere fiica 

Taylor Swift tata batut
Taylor Swift și tatăl ei plecau de la o petrecere în momentul incidentului. Sursa foto: TMZ

McDonald a insistat că nu a făcut nimic pentru a-l provoca pe tatăl cântăreței. Acesta a povestit pentru presă că echipa de securitate a lui Taylor îi conducea pe cântăreață și pe tatăl ei către mașină, în același timp împingând umbrele în fața paparazzilor. Mc Donald pretinde că Scott Swift l-ar fi lovit direct în față: „Probabil că a decis că trebuie să-și apere fiica, dintr-un motiv oarecare”, a spus paparazzo. „În 23 de ani, nu am mai văzut așa ceva”, a încheiat el.

Pe partea cealaltă, există o serie de fotografii de la momentul incidentului, care a avut loc pe un chei. Echipa cântăreței a explicat că cele două gărzi de corp care i-au însoțit au fost surprinși de o lumină care îi orbea și de McDonald care se împingea spre Taylor. Incidentul este în prezent anchetat de către poliția din North Shore. 

Nicole Kidman, dispozitiv de ascultare plantat de același paparazzo 

Taylor Swift nu este singura care a avut probleme cu fotograful în vârstă de 51 de ani. Nicole Kidman a câștigat o bătălie în instanță împotriva lui Ben McDonald și a prietenului său Jamie Fawcett în ianuarie 2005, după ce s-a descoperit un dispozitiv de ascultare pe proprietatea sa din Sydney, conform presei internaționale. 

La momentul respectiv, un judecător le-a ordonat celor doi să stea la cel puțin 20 de metri distanță de actriță și de casa ei, după ce aceasta a susținut că au făcut-o să se teamă pentru siguranța ei și să se simtă ca o prizonieră în propria casă. Astfel, totul s-a lăsat cu ordin de restricție. Rămâne de văzut dacă și Taylor Swift va beneficia de aceeași decizie în legătură cu paparazzo-ul. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre