Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Kidman, de nerecunoscut. E de neînțeles ce s-a întâmplat cu fața vedetei

Nicole Kidman, de nerecunoscut. E de neînțeles ce s-a întâmplat cu fața vedetei
În vârstă de 54 de ani, Nicole Kidman arată de nerecunoscut, în timp ce își dezvăluie fața foarte într-un selfie suprins într-o pauză de filmare al noului serial în care apare, produs de Amazon, Expats.

Ea este una dintre cele mai ușor de recunoscut vedete de la Hollywood.  Cu toate acestea, fanii au rămas cu gura căscată când Nicole Kidman a distribuit, joi, o fotografie de pe Instagram în care arată foarte diferit. Fața actriței părea „întinsă” inexplicabil de tare și umflată în timp ce poza alături de Lulu Wang, regizorul noului ei serial.

Tu ești esta, Nic? – i-au scris fanii. Nicole Kidman nu s-a machiat, dezvăluindu-și chipul neted, de porțelan. Vedeta The Hours a creditat anterior alegerile sănătoase de stil de viață ca fiind secretul din spatele tenului ei care îi sfidează vârsta. Mai mult, în 2007, ea a negat că ar fi făcut operații estetice și a spus că pielea ei impecabilă se datorează unui stil de viață sănătos.

„Ca să fiu sinceră, sunt complet naturală, a declarat ea pentru Marie Claire la vremea respectivă. Folosesc cremă de protecție solară și nu fumez. Am grijă de mine însămi. Sunt foarte mândră să spun asta”. Cu toate acestea, patru ani mai târziu, în 2011, ea a recunoscut că și-a făcut Botox în timpul unui interviu acordat revistei germane TV Movie.

„Am încercat o mulțime de lucruri, dar în afară de sport și o alimentație bună, majoritatea lucrurilor nu fac diferența. Am încercat chiar și Botox, dar nu mi-a plăcut cum arăta fața mea după aceea. Acum nu-l mai folosesc și îmi pot mișca din nou fruntea”, a spus ea.

Nicole Kidman arată mai bine nemachiată decât pe covorul roșu

Paradoxal, arată mai tânără decât în fotografia în care poartă machiaj, pentru covorul roșu, surprinsă în aprilie 2022, scrie Daily Mail.

În prezent, Nicole este ocupată cu filmările la următorul serial dramatic de pe Amazon, Expats, care se bazează pe romanul The Expatriates al lui Janice Y.K. Lee și urmărește viețile vibrante și extravagante ale unei comunități de expatriați bogați. Ea a început să lucreze la acest proiect în Hong Kong anul trecut, în august, pe fondul restricțiilor Covid-19 ale țării.

La momentul respectiv, guvernul din Hong Kong a anunțat că Nicole Kidman a primit o scutire de la carantina obligatorie de șapte zile impusă de țară, astfel încât să poată filma. Ca parte a scutirii sale, Nicole a fost obligată să fie vaccinată împotriva Covid-19, să stea într-o „reședință desemnată”, să se testeze periodic pentru virus și să furnizeze „itinerarii legate de muncă”, potrivit Dimsumdaily Hong Kong.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre